اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

چهارمحال و بختیاری

اختصاصی فارس/

رانت‌خواری در شورای شهرکرد موج می‌زند/ تصویب بودجه سال 96 در دو ساعت!/ لزوم شفاف‌سازی در مورد اموال اعضای شورا

رئیس کمیسیون فرهنگی هنری شورای اسلامی شهرکرد گفت: متأسفانه ویژگی اصلی برخی از اعضای شورای اسلامی شهرکرد رانت‌خواری است.

رانت‌خواری در شورای شهرکرد موج می‌زند/ تصویب بودجه سال 96 در دو ساعت!/ لزوم شفاف‌سازی در مورد اموال اعضای شورا

کوروش ملک‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با اشاره به برخی از ویژگی‌های اعضای شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: متاسفانه چندسالی است شورای اسلامی شهرکرد دست یک سری افراد خاص است و دائم از کمبود بودجه حرف می‌زنند ولی در این بین برخی‌ها در شورا و شهرداری هستند که هر روز به ثروت‌های مشکوک می‌رسند، در حال حاضر چهارمحال و بختیاری بعد از تهران گران‌ترین استان است و برای افراد خاص اتفاق‌های میلیاردی رخ می‌دهد.

وام‌داری اعضا اعتماد مردم را سلب کرد/ شورا بدهکار شهرداری بود

وی با اشاره به وام‌داری برخی از همکاران به مسؤولان در شهرداری گفت: متأسفانه سکوت اعضا در برابر ضعف‌های شهرداری باعث به وجود آمدن دیگر مشکلات شد و در این بین از مردم نیز سلب اعتماد کردند.

رئیس کمیسیون فرهنگی هنری شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه برخی از اعضای شورای اسلامی شهر و کارمندان شهرداری امتیاز می‌گرفتند و آشنایان خود را استخدام ادارات می‌کردند گفت: مهم‌ترین ویژگی شورای اسلامی این دوره، سکوت وام‌دارانه آنها در برابر ضعف‌ها و خطاهای شهرداری شهرکرد بود و در این دوره ما بیشتر شورای شهرداری بودیم تا شورای مردم و اگر می‌بایست از شهرداری به خاطر ضعف‌هایش سؤالی بپرسیم باید در خان نخست از اعضای شورای شهر گذر می‌کردیم چرا که خودشان را بدهکار شهرداری می‌دانستند.

وی افزود: مردم شهرداری و شورای شهر را نهادی غیردولتی نمی‌دانند، شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است، فردی در گوشه‌ای از این شهر با دردسرهای فراوان توانسته یک ساختمان دوطبقه را برای خانواده خود بسازد و هر روز بازرسین در حال سرکشی و ایراد گرفتن به آن هستند، اما در گوشه‌ای دیگر یک نفر ساختمان 6 طبقه می‌سازد اما کسی به سراغ آن نمی‌رود چه برسد به بازرسی کردن!

نظارت مطبوعات بر شورای شهر دائمی نبود/ رسانه‌ها می‌توانستند جلوی تخلفات را بگیرند

ملک‌پور ادامه داد: اگر به‌ صورت دائم مطبوعات بر شوراهای اسلامی شهر و روستا نظارت داشتند، امروزاجازه نمی‌دادند بعضی از افراد بخواهند تا جایی پیش بروند که حرف از نداری بزنند اما میلیاردی پول ذخیره کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی هنری شورای اسلامی شهرکرد گفت: بازآفرینی و احیای فرهنگ و هویت گذشته به بدنه شهر، ایجاد هویت بصری به عنوان یک هویت تمایز دهنده نسبت به سایر استان‌ها، دیوار نگاری شاهدان شهر، توجه به معماری کوچ؛ خاص چهارمحال و بختیاری، الهام از دست بافته‌های استان در المان‌ها، ساخت المان‌های نوروزی با مؤلفه های بومی، اجرای طرح استقبال از بهار، گذر مشاهیر و مفاخر، احیاء لباس محلی چهارمحال و بختیاری در کنار لباس بختیاری به عنوان نماد اتحاد اقوام مختلف، نورپردازی در سطح شهرو... از مهم‌ترین فعالیت‌های صورت گرفته برای نخستین بار در کمسیون فرهنگی هنری شورای اسلامی شهرکرد است.

وی با اشاره به هدف اصلی طرح تندیس‌های شهدا و سرداران شهید گفت: این طرح در اصل برای ایجاد شرم در بین مافیایی که شورای شهر و شهرداری را در بخش‌هایی به دست گرفته‌اند و با ثروت‌های نامشروع بازی می کنند داده شد.

برخی افراد با لودر هویت شهر را جمع کردند/ پرخطرترین وسایل بازی پارک‌ها در شهرکرد بود

ملک‌پور با بیان اینکه در دودهه پیش برخی هویت شهر را خراب کردند گفت: این افراد هویت گذشته و بومی شهر را با لودر جمع کردند و به جای آن پاساژهای تنگ و تاریکی ساختند که هیچ کس حاضر به حضور در آنها نیست و یا ناراضی هستند و با ساخت این ساختمان‌ها تجاری‌سازی اشباع شده‌ای راه انداختند که کسبه استان را برشکسته کرده‌اند.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری تنها استانی بود که وسایل بازی پارک‌های آن فلزی و غیر استاندار بود گفت: این استان دارای پرخطرترین وسایل بازی کودکان در سطح کشور بوده است که خوشبختانه در این دوره از شورای اسلامی شهر به خصوص شهرکرد بخشی از این وسایل بازی استانداردسازی و پلی‌اتیلن شد و بخش دیگری از آنها در سال 96 نوسازی خواهد شد.

شهر فروشی باعث ایجاد معضلات ترافیکی شد

ملک‌پور با اشاره به اینکه شهرکرد قبل از اینکه تبدیل به کلان شهر شود به مشکلات متعدد کلان شهرها همچون ترافیک و نبود پارکینگ دچار شده است عنوان کرد: سال‌های گذشته پارکینگ منازل را بر اساس کمسیون ماده 100 فروختند و آنها را تبدیل به واحد آپارتمانی کردند و چندین برابر به مردم برگرداندند و معضلات امروز این شهر به علت شهرفروشی و تعلل در شورای شهر و شهرداری است و نکته قابل توجه اینجاست که هیچ لایحه و گزارشی برای تصمیم‌گیری و نظارت به صحن شورای اسلامی وارد نمی‌شود و اسناد همه این مسائل موجود است.

وی در پایان با اشاره به فعالیت‌های مثبت شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: افتتاح امتداد خیابان کاشانی، تکمیل و بازسازی برخی از معابر شهری، نورپردازی با استفاده از طرح‌های بومی استان، بازگرداندن روح و زیبایی به سطح شهر، ایجاد پارک‌های محله‌ای و... از مهم‌ترین کارهایی بود که در این دوره از شورای اسلامی شهرکرد انجام شد.

انتهای پیام/68021/م4

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول