اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

ولی‌الله سیف:

بازگشت بیش از 24 هزار واحد کوچک و متوسط به عرصه تولید و اشتغال کشور/ 50 هزار میلیارد تومان در نظام بانکی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط در نظر گرفته شده است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در سال جاری مبلغ 50 هزار میلیارد تومان در نظام بانکی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط در نظر گرفته شده است.

بازگشت بیش از 24 هزار واحد کوچک و متوسط به عرصه تولید و اشتغال کشور/ 50 هزار میلیارد تومان در نظام بانکی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط در نظر گرفته شده است

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری فارس از بیرجند، ولی‌الله سیف صبح امروز در شورای هماهنگی بانک‌های خراسان‌جنوبی اظهار داشت: در سال گذشته نظام بانکی کشور عملکرد خوب و موفقی را از خود نشان داد.

وی ادامه داد: در سال گذشته 24 هزار و 500 واحد کوچک و متوسط با مبلغ 17 هزار و 500 میلیارد تومان سرمایه در گردش به عرصه تولید و اشتغال در کشور برگشتند.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه رشد اقتصادی بدون نفت در سال گذشته 3.3 درصد بوده است، افزود: در سال 95 روند رو به رشد در تحرک تولید و رونق اقتصادی حاصل شد که امید داریم این روند رو به افزایش در سال جاری ادامه داشته باشد‌.

سیف تصریح کرد: تحرک‌ها باید بر روی رشد و رونق اقتصادی و توسعه صادرات باشد و همه فعالیت‌ها در حول محور اقتصاد مقاومتی کشور انجام شود.

وی با بیان اینکه نظام بانکی دچار مشکلات و معضلاتی است، تبیین کرد: هدف اصلی نظام بانکی حمایت و پشتیبانی از اقتصاد و فعالیت‌های تولیدی است.

رئیس کل بانک مرکزی اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم نقش خود را به نحو مطلوبی انجام دهیم باید از تبذیر، اسراف و هدررفت منابع و تسهیلات بانکی جلوگیری کنیم.

سیف عنوان کرد: امروز در شرایطی نیستیم که بخواهیم منابع نظام بانکی را هدر بدهیم و از آن بهره‌برداری نشود.

وی با بیان اینکه دولت سالانه باید حداقل 900 هزار شغل ایجاد کند تا مشکل بیکاری برطرف شود، افزود: کسانی که از بازار کار خارج شدند  به فعالیت باز می‌گردند.

رئیس کل بانک مرکزی توضیح داد: بنگاه‌ها و پروژه‌هایی که زیان‌بار هستند نمی‌توانند ادامه حیات بدهند، بنگاه‌هایی که خطوط تولید کهنه داشته و با تکنولوژی روز همخوانی ندارد نمی‌توانند ادامه فعالیت داشته باشند.

سیف مطرح کرد: در دنیا یک تقسیم کار بین بازار پول و سرمایه می‌شود که پروژه‌های بزرگ و نیازهای بلندمدت از طریق سرمایه در گردش و نیازهای کوتاه‌مدت از طریق نظام بانکی تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه نظام بانکی بالای 85 درصد تأمین مالی اقتصاد کشور را بر عهده دارد، متذکر شد: بنگاه‌های کوچک و متوسط در خراسان‌جنوبی اهمیت ویژه‌ای دارد.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: در سال جاری مبلغ 50 هزار میلیارد تومان در نظام بانکی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط در نظر گرفته شده است که از این مبلغ، 20 هزار میلیارد تومان برای سرمایه در گردش، 10 هزار میلیارد تومان برای تجهیزات و نوسازی خطوط بنگاه‌ها و 20 هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در کشور است.

سیف ادامه داد: بنگاه‌های کوچک و متوسط که تنها نیاز به سرمایه در گردش دارند باید بانک‌ها استارت این تأمین سرمایه در گردش را بزنند، اما بانک‌ها باید بررسی کنند که این سرمایه منجر به فعالیت تولیدی پایدار شود و لازمه این پایداری، خریداری با سرعت محصول در بازار است.

وی با بیان اینکه خراسان‌جنوبی نیازمند توجه ویژه‌ای در نظام بانکی دارد، یادآور شد: ادامه فعالیت‌های تولیدی بنگاه‌های اقتصادی خلق ارزش نمی‌کند، بلکه ارزش موجود را هم از بین می‌برد، کسی موفق است که ایده جدید داشته باشد.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان تصریح کرد: بانک‌ها در ایجاد سود سپرده‌های بانکی مسابقه نگذارند و هزینه‌های مالی به واحدهای تولیدی را کاهش دهند‌.

انتهای پیام/ذ/2346

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول