به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، امیرحسین بهداد عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به وجود بیماری تب کریمه کنگو در کشور، از تمام مردم که اقدام به ذبح گوسفند میکنند خواستار رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی هستیم.
وی با بیان اینکه اگر فردی خود اقدام به ذبح قربانی میکند باید قبل از قطعهبندی گوشتها، به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهند، افزود: مردم در زمان ذبح قربانی دقت لازم را داشته باشند و نباید مستقیماً به گوشت دست بزنند بلکه با دستکش گوشتها را در یک ظرفی ریخته و بعد از حداقل ۲۴ ساعت اقدام به قطعهبندی کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه حدالامکان مردم از خدمات بهداشتی رایگان دامپزشکی استان استفاده کنند، گفت: با تشکیل اکیپ ثابت و سیار نظارت بهداشتی برای عید سعید قربان، خدمات دامپزشکی، روحانی ناظر بر ذبح شرعی و بازرس بهداشتی گوشت به صورت رایگان برای شهروندان خواهیم داشت.
انتهای پیام/20/60027 /م