به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، داوود محمدی در آیین بازگشایی مدارس که با حضور آیتالله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسؤولان صبح امروز در دبیرستان شاهد نرگس قزوین برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت بازگشایی مدارس و هفته دفاع مقدس اظهار کرد: این روز را به دانشآموزان، معلمان، فرهنگیان و رزمندگان که متقارن با ایام بازگشایی مدارس، ماه محرم و عاشورای حسینی است، تبریک گفته و آن را به فال نیک میگیریم.
وی افزود: امید است همه در این مسیر نورانی گام برداریم و آموزش و پرورش باید در دو وعده آموزش و پرورش به صورت متوازن گام بردارد و برای نیل به این هدف باید بر روی سه نکته تأکید داشته باشیم که نکته نخست آن معلم و شاگرد و یک ارتباط دوسویه بین آنهاست.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس ادامه داد: معلم نباید متکلم وحده باشد، چراکه ارتباط باید دوسویه بوده و موجب رشد، تعالی و زمینهسازی برای کشف استعدادها شود و دانشآموز را مبتکر بار آورد.
محمدی یادآور شد: نکته دوم به جای تکیه بر انباشت محفوظات بر روی کشف استعدادها، نبوغ و خلاقیت دانشآموزان تکیه شود و در این زمینه باید یک گام فراتر بگذاریم و علاوه بر کشف استعدادها به کِشت استعدادها هم بپردازیم.
وی عنوان کرد: ما باید تمام زمینهها را در آموزش و پرورش به نوعی فراهم کنیم که علاوه بر کشف استعدادها به کِشت استعداد پرورش آن هم پرداخته شود تا بتوانیم منابع توانمند، قوی و مستعد برای آینده کشور تأمین کنیم.
نماینده مردم قزوین در مجلس تشریح کرد: نکته سوم برای نیل به هدف، آموزش مهارتهای زندگی و حضور در اجتماع برای دانشآموزان است به طوری که برای فراغت از تحصیل، دانشآموز بتواند در زندگی اجتماعی با مهارتهای زندگی و اجتماعی آشنایی پیدا کند.
محمدی گفت: با توجه به اینکه در ایام ماه محرم قرار داریم، باید ماحصل این اهداف ما را به شور و شوق حسینی سوق دهد و امروز فرهنگیان با رسالت بزرگ و سنگینی که بر دوش خود دارند، امیدواریم در نیل به این اهداف توفیقاتی حاصل شود چراکه شغل معلمی شغل انبیا بوده و این خود تعبیر بسیار خوبی است.
انتهای پیام/ی