به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، دوره کاردانی فنی تولید و فرآوری چای به رشتهای اطلاق میشود که حاوی مجموعه اطلاعاتی از علوم و فن آوری در زمینههای به زراعی (کاشت، داشت و برداشت)، به نژادی، کنترل و گواهی بذر، نگهداری تولید و فرآوری چای باشد.
این دوره در مقطع کاردانی در دانشگاه جامع علمیکاربردی ارائه میشود و داوطلبان میتوانند در مهلتهای تعیین شده از سوی سازمان سنجش برای شرکت در این دوره ثبتنام کنند.
به طور معمول دو مهلت مهر و بهمنماه هر سال برای ثبتنام از سوی سازمان سنجش اعلام میشود.
هدف از برگزاری این دوره، تربیت کاردان فنی علمی ـ کاربردی تولید و فرآوری چای است، به طوری که از اطلاعات کافی و قابلیت های لازم در مقطع کاردانی برخودار باشد و با استفاده از دانش و فنون جدید، ارتباط اصولی بین زارع و کارشناس برقرار کنند و منشاء خدمات مفید در بخشهای اجرایی و تحقیقاتی باشند.
دانشآموختگان این دورهها به قابلیتها و توانمندیهایی مانند کاشت و داشت و برداشت چای، کاربرد ماشینآلات و اداوات کشاورزی چای، توسعه سطح زیرکشت، تولید و تکثیر نهالهای مرغوب و اصلاح شده و بهبود کیفیت تولید، کنترل کمی و کیفی تولید چای و افزایش بهرهوری تولید و کنترل آفات، بیماریها و علف هایهرز چای دست مییابند.
این افراد میتوانند مشاغلی مانند کاردان واحدهای تولیدی چای، تکثیر و اصلاح نهال چای، کاردان آزمایشگاه و کنترل کیفی و کنترل کننده آفات، بیماریها و علف هایهرز در باغات چای را احراز کنند.
جدول دروس مهارتی مشترک، دروس پایه، دروس اصلی و دروس تخصصی این رشته از لینک زیر قابل دریافت است.
انتهای پیام/