به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی جهانگیری اظهار داشت: با عنایت به طرح و تصویب شیوهنامه درجهبندی واحدهای صنفی نانوایی در طی ماه گذشته در کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان استان و اعمال نظرات اعضا کارگروه در اصلاح و تکمیل این شیوهنامه به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 8 ابلاغ شد.
وی، هدف از این طرح را ساماندهی و درجهبندی کیفی واحدهای صنفی نانوایی عنوان کرد و افزود: بهبود کیفیت و ارتقاء سطح سلامت جامعه، افزایش سطح رضایتمندی مردم، کاهش ضایعات نان، استانداردسازی لوازم و ابزار کار و ... از جمله اهداف این طرح است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجانشرقی، خاطرنشان کرد: انتظار میرود فرمانداران و اتحادیههای نانوایی سطح استان در این خصوص همکاریهای لازم را داشته باشند، چرا که دامنه اجرای این شیوهنامه برای همه واحدهای صنفی استان آذربایجانشرقی، که انواع نانهای لواش، سنگک، تافتون، بربری، روغنی و فطیر سنتی تولید میکنند کاربرد دارد.
انتهای پیام/۶۰۰۰۱/س