سیدمحمدحسین آلهاشم امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مراغه اظهار داشت: عشایر آذربایجانشرقی در تولید فرآوردههای دامی در رتبه چهارم کشور قرار گرفتهاند.
مدیرکل امور عشایر آذربایجانشرقی گفت: عشایر استان در سال نزدیک به 150 هزارتن محصولات دامی و 12 هزار متر مربع صنایع دستی تولید میکنند.
آلهاشم افزود: عشایر در سال نزدیک به 110 هزار تن گوشت قرمز، 32 هزار تن شیر، 16 هزار تن پشم تولید میکنند.
وی اضافه کرد: سالانه 20 درصد محصولات دامی در استان توسط عشایر تولید میشود.
به گفته مدیرکل عشایر آذربایجانشرقی، طرح کوتاه کردن دوره پروار دامهای عشایر امسال در استان آغاز شده است.
آلهاشم افزود: در این طرح با جایگزین کردن کنسانتره به جای، جو و علوفه دوره پروش دام از یک دوره به دو دوره افزایش یافته است.
وی گفت: عشایر آذربایجانشرقی در فصل ییلاق 13 هزار 300 خانوار و 71 هزار نفر و در فصل قشلاق 8 هزار100 خانوار و 43 هزار نفر هستند.
مدیرکل امور عشایر آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: عشایر استان از نظر جمعیت عشایر در فصل قشلاق در رتبه چهارم کشور قرار دارد.
انتهای پیام/۶۰۰۰۷