خسرو شهبازی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از قطبهای تولید دام کشور است، با 4.5 میلیون راس دام که سالانه 36 هزار و 200 تن گوشت قرمز تولید میکنند.
وی سرانه مصرف گوشت قرمز برای هر نفر در استان را حدود 13 کیلوگرم گوشت اعلام کرد و گفت: نیاز مصرف استان در سال 26 هزار تن است که 10 هزار تن مازاد بر نیاز استان، قابلیت صادرات دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به قاچاق دام زنده با توجه به نوسانات قیمت و افزایش قیمت دام اشاره و بیان کرد: نظارت بر دام زنده در مبادی ورودی و خروجی استان بیشتر شده و به منظور جلوگیری از قاچاق، برای دامها شناسنامه صادر میشود.
وی در این خصوص، اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی قرار است با همکاری دامپزشکی در برنامهای مدون برای دام شناسنامه صادر کند که کد داشته باشند.
آنگونه که شهبازی میگوید، کدی که داده میشود معرف نوع نژاد دام، محل سکونت و دامدار است.
این مسؤول ادامه داد: عشایر کوچرو نیز تنها با مجوز امور عشایری و دامپزشکی میتوانند دامهای خود را جابهجا کنند.
شهبازی تصریح کرد: در حال حاضر به منظور تنظیم بازار و در راستای جلوگیری از افزایش قیمت و برقراری تعادل روزانه 10 تن گوشت منجمد و گرم بین شهروندان توزیع میشود.
انتهای پیام/پ