ولیالله محمدزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد:ماهی قرمز بهعنوان یکی از نمادهای طبیعت در سفره هفتسین است که امسال خرید آن در مازندران با استقبال مواجه بوده است.
وی با اشاره به افزایش تولید ماهی قرمز نسبت به سال قبل، افزود: امسال 24 مزرعه انواع ماهیهای زینتی حدود سه میلیون قطعه ماهیهای زینتی در استان مازندران تولید کردند.
مدیرکل شیلات مازندران با تأکید بر اینکه مردم باید در تهیه، خرید، نگهداری و مراقبت آن دقت لازم داشته باشند، خاطرنشان کرد: شهروندان اگر از آب شهری برای ظرف ماهی استفاده میکنند لازم است بهصورت مستقیم در ظرف نریزند بگذارند دو تا سه ساعت تهنشین شود.
این مسؤول با بیان اینکه دمای مناسب برای نگهداری ماهیهای قرمز 22 تا 26درجه سانتیگراد است، تصریح کرد: همچنین افراد برای تهیه غذای ماهی از مراکز خاص اقدام کنند و از مصرف غذاهای دردسترس و خانگی پرهیز کنند.
محمدزاده با اعلام اینکه مردم ماهی قرمز را پس از تعطیلات عید در رودخانهها و نهرهای استان رها نکنند ، چراکه احتمال اینکه این ماهیها به بیماری قارچی مبتلا شده باشند ،زیاد است در این زمینه توصیه ما این است در حوضچهها و استخرهایی که شهرداریها در این زمینه تدارک دیدند رهاسازی کنند.
انتهای پیام/86034/ع