به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، زمستان که رخت سفر میبندد و چمدانش را بر میدارد تا جای خود را به بهار زیبا و چشم نواز بدهد برف کوهها آب میشود و خورشید از پشت ابرها به زمین لبخند میزند آنگاه فصل رویش گیاهانی است که سفره بهار مردم را طراوت میبخشد.
بهار که از راه میرسد مردم همراه با خانواده هم سری به دامن طبیعت بکر کهگیلویه و بویراحمد میزنند هم میروند تا از گیاهان کوهی و خودرویی که در دامن طبیعت روییده میشوند استفاده کنند.
بهار فصل رویش گیاهان کوهی و خوراکی مانند کنگر، تره کوهی، بن سرخ، والک، موسیر کوهی، گیاه کارده و البته قارچ کوهی است البته گیاهان دارویی مانند بومادران و آویشن و بسیاری دیگر از گیاهان هم با آمدن بهار سر از خاک بیرون میآورند تا دست چین شوند و به دست مردم برسند.
گیاهان کوهی و خوراکی که میشود با آنها غذاهای خوشمزه و لذیذی پخت. غذاها خوشمزه از پلو کنگری گرفته تا طعم ماندگار آش کارده و بوی خوب سیر کوهی در آش دوغ، همه و همه این غذاها با گیاهانی درست میشوند که تنها در فصل بهار میتوان آنها را دید و این روزها بازار این گیاهان داغ و پررونق است.
این روزها بازار گیاهان دارویی در یاسوج پر رونق و پررونق است، البته در این بازار پر رونق گیاه بیلهر که بیشتر خاصیت دارویی دارد هم به چشم میخورد گیاهی که بارهای بار بر در معرض انقراض بودن و سرطانزا بودن آن تذکر داده شده اما همچنان در بازار دیده میشود.
انتهای پیام/82024