به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، خدابخش مرادی نافچی ظهر امروز در حاشیه برگزاری جشنواره غذای اکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال پنجمین سال برگزاری جشنواره غذای اکو است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه برگزاری این جشنواره گامی در راستای نشاط اجتماعی است، تصریح کرد: جشنواره غذای اکو یادآور سنتهای کهن ایرانیان است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره غذا به گسترش فرهنگ بومی کشورها کمک میکند، افزود: تنوع در غذا یکی از مؤلفههای جذب گردشگر است و با توجه به تنوع غذایی که در کشور داریم در این زمینه ظرفیت خوبی وجود دارد.
مرادی نافچی همچنین به حضور سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف در این جشنواره اشاره کرد و گفت: طبق بازدیدی که داشتیم، رضایتمندی مردم نیز مطلوب بوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با اشاره به اینکه از سیاستهای استانی است این که از گردشگری عبوری به سمت گردشگری اقامتی برویم، گفت: این امر موجب افزایش درآمد از محل گردشگری و همچنین حضور مهمانان داخلی و خارجی و فراهم ساختن زمینه توجه سرمایهگذاران گردشگری خواهد شد.
به گزارش فارس، در پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو – جاده ابریشم، بیش از 20 کشور در پنجمین جشنواره بینالمللی غذا شرکت کردهاند.
این آشپزها علاوه بر آشپز بودن، سفیران فرهنگی هستند که پیام صلح و دوستی را به کشورهایشان میرسانند. شرکتکنندگان آشپزی این جشنواره در 18 غرفه هنر دست مردمان کشورشان را به نمایش گذاشتهاند.
انتهای پیام/73005/ق20