به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سید محمود هاشمی امروز در جمع خبرنگاران پیرامون ساعت کار صنوف در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: ساعات کار صنوف هدف در ماه مبارک رمضان ازجمله کبابیها از ساعت 18، کلهپزی و آش و ترحلوا از ساعت 14، بیرون برها از ساعت 17، فستفودها از ساعت 19 و فروشندگان بستنی و فالوده از ساعت 18، صرفاً بهصورت بستهبندی و با استتار کامل است.
وی افزود: رستورانها و فستفودهای واقع در پایانهها و فرودگاهها در کلیه ساعات با استتار کامل میتوانند فعالیت داشته باشند.
عضو کمیسیون نظارت مرکز استان فارس گفت: از تعداد کل بیرون برها روزانه 100 صنفی بر اساس تراکم تعیینشده توسط اتحادیه رستورانداران اجازه فعالیت از ساعت 12 تا 15 رادارند و کلیه جعبه پیکهای موتوری باید کاملاً با استتار و بدون هیچگونه علائم و نشانهای مبنی بر حمل غذا بر جعبه آنها باشند.
هاشمی تصریح کرد: کلیه صنوف مجاز به فعالیت در ساعتهای مجاز ضمن استتار کامل و رعایت شئون اسلامی موظف به نصب بنرهایی با مضمون حفظ حرمت ماه مبارک رمضان هستند و حق هیچگونه تبلیغات بهمنظور جذب مشتری را ندارند.
وی ادامه داد: فروش، عرضه و سرو هرگونه مواد خوراکی و نوشیدنی و هرگونه اغذیه گرم در کلیه مکانهای توریستی، ورزشی، تفریحی و فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس عنوان کرد: رستورانهای بینراهی با استتار کامل با هماهنگی سایر دستگاههای مسؤول برنامه فعالیت آنان در ماه مبارک رمضان با رعایت ضوابط و مجوز لازم میتوانند اقدام به فعالیت کنند.
هاشمی مطرح کرد: ستاد احیاء امربهمعروف و نهی از منکر، پلیس نظارت بر اماکن عمومی و نواحی سپاه بهصورت منظم و مستمر ضمن بازرسی، در صورت مشاهده تخلف اقدام به پلمپ واحد صنفی متخلف میکنند.
وی در خصوص واحدهای صنفی مستقر در منطقه دشت ارژن، بیان کرد: هر پنج واحد صنفی طبق برنامه ارائهشده توسط بخشدار ارژن اجازه فعالیت برای وعده ناهار از ساعت 12 الی 16 با استتار کامل و حفظ حرمت ماه مبارک رمضان رادارند و حق هیچگونه تبلیغات مبنی برجذب مشتری را ندارند.
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: ستاد احیاء امربهمعروف و نهی از منکر، پلیس نظارت بر اماکن عمومی، فرماندهی انتظامی بخش ارژن و ناحیه سپاه مربوطه بهصورت منظم و مستمر ضمن بازرسی در صورت مشاهده تخلف اقدام به پلمپ واحد صنفی متخلف میکنند.
انتهای پیام/76024