جواد محمدیفشارکی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان عنوان کرد: طرح نظارت بر اصناف ویژه ماه مبارک رمضان از 7 اردیبهشت آغاز شده و 95 نیروی متخصص و 243 نیروی افتخاری در سه نوبت از 8:30 صبح تا 11 شب از واحدهای صنفی بازرسی میکنند.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان ادامه داد: از 7 تا 15 اردیبهشت 6 هزار و 37 بازرسی انجام شده و 83 فقره پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است، در این میان بیشترین تخلف عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی و پس از آن عدم درج قیمت بوده و گرانفروشی رتبه سوم آمار تخلفات را دارد.
وی بیان کرد: کالاها به سه گروه تقسیم میشوند که گروه کالایی اول توسط کمیسیون نظارت و با پیشنهاد اتحادیه قیمتگذاری میشود، زولبیا و بامیه در این گروه قرار میگیرد که نوع درجه یک 18 هزار و نوع درجه دو 15 هزار تومان قیمتگذاری شده است.
محمدیفشارکی خاطرنشان کرد: قیمت گوشت و مرغ روزانه است و بر اساس فاکتور خرید واحد صنفی قیمتگذاری میشود و قیمت مرغ شب گذشته 11 هزار و 700 تا 12 هزار تومان برای مصرفکننده برآورد شد، قیمت گوشت سفید از فرمول (قیمت فاکتور+70 تومان هزینه حملونقل از کشتارگاه) ضرب در 8 درصد به دست میآید، قیمت گوشت قرمز همان قیمت فاکتور به اضافه 8 درصد سود مجاز واحد صنفی است و قیمت بیشتر از این مقدار مشمول جریمه میشود.
قیمتها روز به روز عوض میشود
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان تأکید کرد: قیمت گوشت و مرغ را انجمن تولیدکنندگان با نظارت سازمان صمت و جهاد کشاورزی اعلام میکند و بر اساس قیمت جوجه و نهادهها قیمت امروز با دیروز فرق میکند و مطمئناً با فردا متفاوت خواهد بود.
وی افزود: فروشندگان موظف به نگهداری و ارائه فاکتور هستند چراکه قیمت برخی کالاها مانند مرغ سبز شمال از سوی انجمن اصفهان اعلام نمیشود و عدم ارائه فاکتور یکی از تخلفاتی است که به تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد.
محمدیفشارکی تصریح کرد: قیمت کالاهای گروه دو توسط اتاق اصناف و گروه سه مانند رستورانها توسط فروشنده تعیین میشود، اگر بازرس احساس کند قیمت غیرمنطقی است یا شهروندی به بازرسی اصناف شکایت کند آنالیز غذا بررسی و تخلف یا عدم تخلف تعیین میشود.
انتهای پیام/63113/ص20/