اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

تحصیل دانشجویان 7 کشور دنیا در دانشگاه تبریز

در نشستی راهکارهای دانشگاه تبریز برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی، تاسیس اداره آموزش زبان فارسی و راه‌اندازی اداره کنسولی برای صدور ویزای دانشجویان خارجی با حضور علیزاده مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد بررسی قرار گرفت.

تحصیل دانشجویان 7 کشور دنیا در دانشگاه تبریز

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این مراسم که با حضور جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: ظرفیت‌های فراوانی برای جذب و تربیت دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های کشورمان و در این میان دانشگاه تبریز وجود دارد که متاسفانه به خاطر ناشناخته ماندن و تبلیغات ضعیف در حد ایده‌آل نبوده است.

به گفته وی، هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ نفر دانشجوی غیر ایرانی از عراق، سوریه، ترکیه، یمن، آذربایجان، قزاقستان، نیجریه و... در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند که در مهرماه این تعداد به 300 دانشجو خارجی خواهد رسید.

رئیس دانشگاه تبریز در ادامه جذب دانشجو خارجی و ارتقاء این دانشگاه در سطح 200 دانشگاه برتر دنیا را از جمله  راهبردهای کلان دانشگاه تبریز برشمرد و یادآور شد: با توجه به سیاست و راهبرد کلان وزارت علوم، دانشگاه تبریز آماده هرگونه توسعه همکارهای بین‌المللی با دیگر دانشگاه‌های دنیا و به ویژه جذب دانشجوی غیر ایرانی است.

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست گفت: دانشگاه تبریز از جمله یکی از دانشگاه‌های برتر و جامع منطقه و کشورمان است و از این رو باید از این ظرفیت به بهترین شکل برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی بهره‌مند شد.

عبدالحمید علیزاده در ادامه جذب، پذیرش، آموزش، پشتیبانی و فارغ‌التحصیلی را از جمله پنج آیتم و شاخص برای جذب دانشجویان خارجی بیان کرد و افزود: برای جذب بیشتر دانشجویان غیر ایرانی در هر دانشگاه، ارتقاء و تقویت مدیریت امور بین‌الملل دانشگاه‌ها ضروری است.

 مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه برای جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های کشورمان، نیازمند برنامه‌ریزی، فراهم کردن زیرساخت‌ها و تقویت برخی فرآیندها هستیم، خاطرنشان کرد: مسوولان دانشگاه‌های کشورمان باید با توجه به راهبرد جدید وزارت علوم، با رفع برخی موانع موجود باید بیش از این‌ها در جذب و تربیت دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه‌های خویش اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

گزارش فارس حاکی است؛ بازدید از امکانات دانشگاه تبریز برای بررسی راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی ویژه غیر فارسی‌زبانان و نیز راه‌اندازی اداره کنسولی و نیز بازدید از پردیس بین‌المللی این دانشگاه در جلفا از جمله دیگر برنامه‌های یک روزه مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود.

دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه‌های بین‌المللی، سطح یک و برتر کشور است.‌

انتهای پیام/ 60023 /س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول