اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

مرند میزبان کنفرانس بین‌المللی جبر جابه‌جایی و کاربردهای آن در هندسه جبری

کنفرانس بین المللی جبر جابه جایی و کاربردهای آن در هندسه جبری با هدف گردهم آوردن محققان و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی این حوزه و به خصوص به افتخار شصتمین سال تولد پروفسور سیامک یاسمی در دانشگاه تبریز، مهرماه سال جاری به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی مرند برگزار می‌شود.

مرند میزبان کنفرانس بین‌المللی جبر جابه‌جایی و کاربردهای آن در هندسه جبری

امیر باقری رئیس این کنفرانس و رئیس دانشکده فنی و مهندسی مرند امروز با اعلام این خبر در گفت و گو با خبرنگار فارس در تبریز با بیان اینکه کنفرانس بین المللی جبر جابه جایی و کاربردهای آن در هندسه جبری با هدف گردهم آوردن متخصصان ایرانی و خارجی جهت تبادل نظر در خصوص آخرین دستاوردهای روز دنیا همچنین حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای بهره‌مندی از این جمع  علمی در روزهای 9 الی 12 مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: کنفرانس میزبان استاد صاحب نام دنیا از جمله آلمان، اسپانیا، فرانسه، ترکیه، پاکستان، هندوستان و .... خواهد بود که در کنار اساتید بنام ایرانی سطح علمی بسیار بالایی را برای کنفرانس ایجاد خواهند کرد.  

رئیس دانشکده فنی و مهندسی مرند با تاکید بر اینکه در این کنفرانس سعی بر این خواهد بود که در حاشیه کنفرانس از حضور اساتید برجسته جهت برگزاری کارگاه‌های مختلف علمی بهره‌مند شویم، اضافه کرد: همچنین جهت حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و به خصوص دانشجویان دکترای، از تعداد محدودی از تقاضاکنندگان کنفرانس که ارائه مقاله داشته باشند حمایت مالی خواهد شد.

وی در نهایت یادآور شد: کنفرانس بین المللی جبر جابه جایی و کاربردهای آن در هندسه جبری بیشتر با هدف گردهم آوردن محققان و علاقمندان به جبر جابه جایی و ارتباط آن با دیگر شاخه‌های ریاضیات و به خصوص به افتخار شصتمین سال تولد پروفسور سیامک یاسمی در دانشگاه تبریز، در دانشکده فنی و مهندسی مرند برگزار خواهد شد.

وی، مهلت ارسال مقاله به این کنفرانس را تا 15 شهریورماه سال جاری اعلام کرد و افزود: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر، ثبت نام و ارسال مقاله می توانند به نشانی آدرس اینترنتی http://caag.tabrizu.ac.ir/fa مراجعه کنند.

گزارش فارس حاکی است، دانشکده فنی ومهندسی  مرند در سال تحصیلی ۱۳۷۴ رسماً افتتاح و فعالیت آموزشی خود را در رشته عمران – نقشه برداری آغاز کرد و از سال تحصیلی ۱۳۷۵ با ایجاد رشته عمران- ساختمان های بتنی تعداد رشته های تحصیلی به دو رشته افزایش یافت. این دانشکده در راستای گسترش مراکز آموزشی، این دانشکده در حال حاضر در 6 رشته تحصیلی (کارشناسی مهندسی عمران -نقشه برداری ،کارشناسی ناپیوسته مهندسی  تکنولوژی عمران -نقشه برداری، کارشناسی مهندسی عمران-عمران، کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران ،کاردان فنی عمران ،کارشناسی ریاضیات و کاربردها ) فعالیت می کند.

  این دانشکده با تکیه بر اساتید با تجربه و به کمک دانش روز و تحقیقات علمی درراستای اهداف علمی و پژوهشی و تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد گام بر می‌دارد.

انتهای پیام/ 60023 /س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول