اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

حزب دانمارکی خواستار مشارکت کپنهاگ در ائتلاف نظامی آمریکا در خلیج فارس شد

حزب راست‌گرای دانمارکی با اشاره گستردگی ناوگان دریایی این کشور، از حضور در ائتلاف مدنظر آمریکا در خلیج فارس حمایت کرد.

حزب دانمارکی خواستار مشارکت کپنهاگ در ائتلاف نظامی آمریکا در خلیج فارس شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، حزب راست‌گرای دانمارکی خواستار مشارکت کشورش در ائتلاف نظامی آمریکا در خلیج فارس شده است.

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، حزب مردم دانمارک اعلام کرد: «به عنوان دارنده پنجمین ناوگان دریایی جهان که از آمریکا و بریتانیا هم بزرگتر است، دانمارک باید در امنیت حمل‌و نقل دریایی در خلیج‌فارس شرکت داشته باشد و پیامی برای ایران بفرستد.»

در دانمارک، حمایت از این ایده قابل توجه است. «سورن اسپرسون» گزارشکر امور خارجی حزب راستگرای مردم دانمارک در این مورد به روزنامه «ایلاندز پستن» گفت: «ما برادر کوچک نیستیم، بلکه اینجا برادر بزرگیم و به عنوان ناوگان دریایی بزرگ ما باید مداخله داشته باشیم. ما مسئولیت داریم که  هر کجا که باشد، مسیری آزاد برای کشتی‌های خود ایجاد کنیم.»

اسپرسون معتقد است که در مرحله نخست به کارگیری یک کشتی کافی است و افزود: «چنین اقدامی را می‌توان عملی کرد اما در صورت نیاز ما باید کشتی‌های بیشتر بفرستیم.»

از زمان توقیف غیرقانونی نفتکش حامل نفت ایران توسط انگلیسیها در تنگه جبل الطارق و تهدید ایرانی‌ها علیه لندن، انگلیس نیز از ترس توقیف کشتی‌هایش در منطقه خلیج فارس در حال رایزنی با آمریکا برای راه اندازی این ائتلاف نظامی است.  (جزئیات بیشتر)

کاخ سفید در حال اعمال فشار به متحدان خود در خلیج فارس و همچنین دیگر وارد کنندگان بزرگ نفت از این منطقه نظیر ژاپن، کره‌جنوبی، هند و تا حد کمتری کشورهای اروپایی است تا در طرح آمریکا برای حفاظت از عبور و مرور نفتکش‌ها در خلیج فارس مشارکت کنند.

آمریکا این‌گونه استدلال کرده است که در واقع این کشورها از بروز اختلال در روند عبور و مرور نفتکش‌ها آسیب بیشتری می‌بیند چون وابستگی بیشتری به نفت کشورهای حاشیه‌ای خلیج فارس دارند و به همین دلیل، آنها باید تمایل بیشتری برای مشارکت در این طرح آمریکا برای ایجاد بازدارندگی در مقابل حملات ایران داشته باشند.

متحدان آمریکا با وجود وابستگی به جریان نفت در منطقه، اما به انگیزه آمریکا از این اقدام تردید دارند. بخش عمده‌ای از این عدم اعتماد متحدان آمریکا نظیر ژاپن و آلمان، به دلیل خروج یکجانبه سال گذشته آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران با نام برنامه جامع اقدام مشترک است و این دولت از زمان خروج از برجام اقدامات سنگینی را علیه ایران اتخاذ کرده است.

انتهای‌پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول