اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

کشف روش مبتنی بر هوش مصنوعی برای درمان بیماری کرون

دانشمندان یک روش رایانه ای را برای درک بهتر نحوه شکل گیری بیماری کرون ابداع کرده اند و می گویند این روش به تسریع درمان این بیماری منجر می شود.

کشف روش مبتنی بر هوش مصنوعی برای درمان بیماری کرون

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مدیکال نیوز، بیماری کرون یا التهاب روده یک بیماری خطرناک و مزمن است که قسمت های گوناگون دستگاه گوارش را دچار مشکل می کند. از جمله این قسمت ها می توان به دهان، قسمت های مختلف روده و حتی مقعد اشاره کرد.

این بیماری می تواند منجر به اسهال، اسهال خونی، کاهش وزن، دردشکم، کم خونی، ورم مفاصل، خارش پوست، التهاب چشم و احساس خستگی دائم شود.

 

پژوهشگران دانشگاه راجرز آمریکا از یک الگوریتم هوش مصنوعی برای بررسی نشانه ها و علائم ژنتیکی بیماری کرون در 111 نفر استفاده کردند و از این طریق موفق به شناسایی ژن های کشف نشده ای گردیدند که عامل این بیماری بوده و تا به حال شناسایی نشده بودند. با بررسی این ژن ها و کسب اطلاع از وضعیت آنها می توان به دقت امکان ابتلای هزاران نفر به بیماری کرون را پیش بینی کرد.

در واقع این روش، یک روش درمانی مبتنی بر بررسی و تشخیص کلینیکی و پزشکی نیست و بر مبنای مشاهده علائم بیماری کرون و شناسایی عوامل ژنتیک و مولکلی این بیماری عمل می کند. در سراسر جهان میلیون ها نفر به بیماری کرون مبتلا هستند که از جمله آنها می توان به کودکان و نوجوانان اشاره کرد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول