به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدحسین صومی امروز در نشست کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی، سلامت، بانوان و خانواده آذربایجانشرقی، در خصوص مناسبتهای بهداشت تغذیه و روز جهانی غذا در مهر ماه سالجاری، اظهار داشت: ۱۰۰ درصد محصولات غذایی تولید شده در آذربایجانشرقی دارای برچسب نشانگر تغذیهای شدند که مقدار چربی، قند، چربیهای ترانس و کالری ماده غذایی مورد نظر را نشان میدهد، رنگ قرمز نشانه خطر، رنگ زرد احتیاط و رنگ سبز در این نشانگر علامت سلامت و بلامانع بودن مصرف آن است.
وی افزود: با وجود نشانگر تغذیه، مصرفکننده بلافاصله متوجه مضر بودن آن نسبت به محدودیتهای غذایی خود خواهد شد و بر این اساس مصرفکنندگان باید نسبت به وجود این نشانگرها حساس باشند.
صومی اضافه کرد: برچسب اصالت، نشانگر جدید دیگری است که نشاندهنده اصل بودن کالا و سلامت آن است که باید به آن نیز توجه شود، در صورت نبود این نشانگر احتمال تقلبی بودن کالای خریداری شده زیاد است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجانشرقی نیز در این جلسه یادآور شد: شناسایی زنان حائز شرایط باید بهدرستی انجام شود و برای این کار علاوه بر کمیته امداد و بهزیستی باید سایر ادارات مرتبط نیز همکاریهای لازم را انجام دهند.
بدر شکوهی ادامه داد: بر این اساس باید زنان در معرض آسیب شناسایی و به دفتر امور بانوان و خانواده استانداری معرفی شوند.
انتهای پیام/60001/س