اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

تاثیرگذاری نگرانی‌های شدید دوران بارداری بر جنسیت و توسعه مغز جنین

بررسی های جدید علمی محققان انگلیسی نشان می دهد فشارهای عصبی و نگرانی‌های روحی و ذهنی مادران باردار بر روی شکل گیری و توسعه وضعیت مغز جنین و حتی جنسیت وی تاثیر می گذارد.

تاثیرگذاری نگرانی‌های شدید دوران بارداری بر جنسیت و توسعه مغز جنین

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، به هر میزان نگرانی و فشارهای روحی و عصبی وارد شده بر مادران باردار افزایش یابد، احتمال توسعه ناقص و نامناسب مغز جنین بیشتر و احتمال تولد نوزاد زودرس بیشتر می‌شود.

 

در بررسی که توسط کالج کینگ لندن در این زمینه صورت گرفته، وضعیت ۲۵۱ نوزاد زودرس و مادران آنها مورد مطالعه قرار گرفته و با اسکن مغز آنها و استفاده از پرسشنامه ارسالی برای مادران اطلاعات لازم گردآوری شده است.

یکی از بخش های مغز که به علت استرس مادران دچار مشکل عدم توسعه مناسب می شود،  uncinate fasciculus نام دارد که هرگونه اختلال در آن می تواند در آینده موجب ابتلای افراد به بیماری های خطرناکی همچون آلزایمر، افسردگی و حتی اسکیزوفرنی شود.

همین تحقیق حاکی است که تشدید استرس مادران احتمال تولد نوزاد با جنسیت مونث را افزایش می دهد. در حالت عادی نسبت تولد نوزاد مونث به مذکر ۱۰۵ به ۱۰۰ است. اما تشدید استرس مادران می تواند این نسبت را تغییر دهد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول