اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت

چسب‌های پلیمری ایران‌ساخت صادر شد

امروزه با رشد فناوری، چسب‌های پلیمری جایگزین سایر منابع اتصال دهنده شده‌اند؛ میزان مصرف چسب در صنایع مختلف در دنیا رو به رشد است.

چسب‌های پلیمری ایران‌ساخت صادر شد

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش‌بنیان در کشور به دانش تولید چسب‌های پلیمری دست پیدا کرده است.

چسب در اکثر صنایع مانند صنعت بسته‌بندی انواع محصولات غذایی و دارویی، صنعت ساختمان سازی و خودرو سازی و هم چنین در صنعت پزشکی کاربرد گسترده‌ای دارد.

مهدی نجار دیسفانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «مهندسی بسپار گستر آریا» درباره ویژگی چسب‌های تولیدی این شرکت، گفت: چسب‌های بسته‌بندی لومیناک دارای کاربردی وسیع جهت بسته‌بندی انواع کارتن، جعبه دستمال کاغذی، نی چسبان، جعبه‌های متالایز و ... است.

وی افزود: از ویژگی‌های منحصر بفرد چسب‌های بسته‌بندی لومیناک می توان به چسبندگی فوق العاده، شفافیت، زمان تثبیت پایین و انعطاف پذیری آن اشاره کرد.

این فعال فناور همچنین درباره چسب‌های گرما ذوب مورد استفاده در صنعت چوب، گفت: این چسب به طور گسترده‌ای در انواع دستگاه‌های لبه چسبان جهت چسباندن نوار لبه‌های چوبی و PVC  به صفحات MDF، نئوپان و غیره استفاده می‌شود.

به گفته نجار دیسفانی، چسب‌های گرانول و قالبی لومیناک با گریدهای مختلف دارای قدرت چسبندگی بالا متناسب با انواع دستگاه‌های لبه چسبان در این شرکت تولید شده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «مهندسی بسپار گستر آریا» بیان کرد: محصولات این شرکت به کشورهای عراق، افغانستان و گرجستان صادر شده است.

وی ادامه داد: به طور متوسط قیمت محصول این شرکت در مقایسه با نمونه ساخته شده کشور ترکیه 10 درصد و در مقایسه با محصول ساخت کشور آلمان 25 تا 30 درصد ارزان‌تر است.

نجار دیسفانی درباره میزان اشتغال‌زایی که شده است، گفت: این شرکت توانسته به صورت مستقیم برای 38 نفر و به صوت غیرمستقیم برای 120 نفر شغل ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «مهندسی بسپار گستر آریا» تاکید کرد: این شرکت ظرفیت بالایی برای گسترش تولیدات و همچنین محصولات جدید دارد که امیدوار هستیم با کمک مسئولین این مهم تحقق پیدا کند.

این فعال فناور ادامه داد: در برخی صنایع، نیاز به این‌گونه محصولات از طریق واردات برطرف می‌شود که لازم است مسئولین در کشور با حمایت‌‌های تسهیلاتی از بخش تحقیق و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان شرایطی را فراهم کنند که این شرکت‌ها بتوانند به دانش و فناوری مورد نیاز برای تولید محصول جدید دست پیدا کنند.

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول