اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

«قلب» خود را با این خوراکی سالم نگه دارید

نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها حاکی از آن است، مصرف فلفل قرمز به میزان 4 بار در طول یک هفته احتمال ابتلا به حمله قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

«قلب» خود را با این خوراکی سالم نگه دارید

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف فلفل قرمز به میزان 4 بار در طول یک هفته احتمال ابتلا به جمله قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

دانشمندان ایتالیایی در پژوهش‌های خود دریافتند، صرف نظر از اینکه رژیم غذایی افراد تا چه حد سالم است، خوردن فلفل قرمز می‌تواند آنها را از بیماری قلبی در امان نگه دارد.

محققان با تحت نظر قرار دادن مصرف فلفل در ۲۳ هزار نفر و به مدت ۸ سال دریافتند، مصرف مداوم فلفل قرمز می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری قلبی را تا 40 درصد کاهش دهد. 

به گفته کارشناسان علمی، خاصیت ضد التهابی فلفل به سلامت قلب کمک می‌کند؛ افرادی که علاوه بر مصرف فلفل، در رژیم غذایی خود از میوه، سبزیجات، حبوبات، ماهی و چربی‌هایی مانند روغن زیتون استفاده می‌کنند نه تنها به سلامت قلب بلکه به حفظ خود از بیماری‌ها کمک می‌کنند.

لیسیا ایاکوویلو، نویسنده این پژوهش تأکید کرد:‌ افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند می‌توانند خود را از بیماری‌های مختلف درامان نگه دارند.

 مطالعات نوین ثابت کرده‌ است، کاپسیسین ماده موجود در فلفل قرمز خاصیت دارویی دارد؛ فلفل قرمز سرشار از ویتامین c بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و اثر شیمیایی موادی که به بافت‌های بدن آسیب می‌رسانند را خنثی می‌کند.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول