اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمان

اهمیت ورود سرمایه‌های خرد به بورس/ فروش ۴ هزار میلیارد تومانی پسته در رفسنجان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: ورود سرمایه‌ها به بورس می‌تواند منابع سرگردان را به کمک صنعت بیاورد.

اهمیت ورود سرمایه‌های خرد به بورس/ فروش ۴ هزار میلیارد تومانی پسته در رفسنجان

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، محمدعلی دهقان امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در این شهر اظهار داشت: سال جاری که 35 درصد یک سال نرمال تولید پسته رفسنجان بوده حدود 4 هزار میلیارد تومان فروش پسته بوده که اگر برای شهرستان دو هزار میلیارد تومان درآمد حاصل شده باشد یک هزار میلیارد تومان آماده سرمایه‌گذاری است، مردم باید به صنعت اعتماد کنند و سرمایه‌های خود را به این بخش ورود دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با اشاره به اهمیت رفتن به سمت بورس، ابراز داشت: حتی پروژه‌ها را می‌شود وارد بورس کرد پیشنهاد می‌کنم سرمایه‌گذاری‌های که شده وارد بورس شود و سرمایه‌گذاران مختلف هم وارد شوند تا منابع سرگردان داخل شهر و استان را به سمت صنعت بیاوریم چون با این سرمایه‌ها کار صنعتی رواج و توسعه می‌یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان ادامه داد: اگر سرمایه‌گذاری‌های منطقه ویژه را وارد بورس کنیم خود منطقه ویژه می‌تواند یک بورس باشد استفاده از مشاوران بورسی می‌تواند کارآیی داشته باشد در 10 سال گذشته بورس هم از سکه، هم طلا و هم زمین بازدهی بیشتری داشته کسی که ارز می‌خرد تولید را راکد می‌کند اما در بورس کمک به صنعت و اشتغالزایی است و پول دست اهل فن می‌افتد.

وی تصریح کرد: باتوجه به تقاضاهای متنوعی که هست باید مس فعال‌تر وارد بازار شود مس معین اقتصادی رفسنجان، شهربابک و انار است کارهایی که گل‌گهر در سیرجان انجام داده قابل مقایسه با مس نیست هرچند از زمان مدیر جدید مدیر مجتمع مس سرچشمه حدود 300 درصد فعالیت‌های مس را گسترش داده اما توقعات زیادی در این حوزه هست که باید محقق شود.

دهقان به مشکل درست شدن سندهای مالکیت زمین های کشاورزی اشاره و تأکید کرد که باید پیگیری شود چراکه برای اخذ تسهیلات و موارد دیگر سند کاربرد دارد.

دست دولت از سر بخش خصوصی برداشته شود/سهم دولت از پرداخت مالیات کمتر از 2 درصد است

احمد انارکی‌محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با ابراز گله‌مندی از عدم حضور استاندار در این جلسه اظهار داشت: مشکلات در رفسنجان و انار زیاد است انتظار داریم برای جلسه بخش خصوصی که مهم‌ترین بخش جامعه ما که برای کمک می‌آید، استاندار حضور داشته باشد.

وی بیان کرد: استان کرمان استانی تأثیرگذار در پارلمان است کل برنامه‌های اتاق بازرگانی به عهده کرمان است و کمیسیون اقتصادی باحضور کرمانی‌ها فعالیت می‌کند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت فاصله‌اش با بخش خصوصی زیادی است وقتی نگاه می‌کنیم، می‌بینیم در بحث شرکت‌داری دولت، 384 شرکت دولتی بیش از 75 درصدشان سهم دولت است بانک‌ها را مکلف کردیم که بنگاه‌داری نکنند هنوز از بنگاه‌داری خارج نشدند و دولت نیز همین‌طور.

وی عنوان داشت: یک هزار و 483 هزار میلیارد تومان بودجه شرکت‌های دولتی است اما مالیات را بخش خصوصی می‌پردازد کمتر از 2 درصد مالیات شرکت‌های دولتی می‌پردازند.

انارکی‌محمدی ابراز داشت: بخش خصوصی مظلوم واقع شده و دست دولت باید از سر بخش خصوصی برداشته شود باتوجه به شرایط کشور و جنگ اقتصادی  شرایط غیرطبیعی است و شرایطی است که جلسه سران قوا تشکیل می‌شود در حالی‌که تاکنون چیزی با این عنوان نداشتیم.

وی اضافه کرد: به بحث مالیات باید کمک شود 55 میلیارد دلار ارز نفتی وارد کشور می‌شود و همه‌جا توزیع می‌شود، 47 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و همین‌میزان واردات داشتیم نیمی از این ارز برای پسته و بیشترین آن از استان کرمان است.

انارکی‌محمدی با اشاره به بحث بانکداری اسلامی که در حال پیگیری است، افزود: کار خوبی است که یک‌بار برای همیشه بانکداری اسلامی داشته باشیم چراکه همه کارخانه‌داران، کشاورزان و...از این نوع بانکداری لطمه دیدند.

وی خاطرنشان کرد: طرح شورای مرکب که از کمیسیون اقتصادی مجلس آمد در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد موافقت قرار گرفت و رای آورد، براساس آن برای شرکت‌هایی که تا چهار میلیارد تومان وام گرفتند می‌توانند براساس قرارداد اولیه سود ساده محاسبه شود و افراد حقیقی که تا 500 میلیون تومان وام گرفتند می‌توانند استفاده کنند که سود مرکب حساب نشود.

انارکی‌محمدی بیان داشت: شرکت‌های بزرگ در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی باید فعال باشند امروز بیشترین سرمایه‌گذاری در بحث آب است که می‌تواند با استفاده از این شرکت‌ها انجام شود.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی افزود: یک هزار و 800 هکتار زمین سال گذشته به این منطقه اضافه شد، همچنین طرح جامع منطقه ویژه باید پیگیری شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث مجوزها باید تسهیل‌گری شود.

وی در ادامه توضیح داد: علی‌رغم اینکه در مسیر بزرگترین معادن دنیا هستیم خط ریلی ضعیفی داریم، قطار باید در مسیر توقف کند تا قطارهای باری عبور کنند که این موجب تأخیر و کندی سرعت می‌شود بنابراین پیشنهاد کردیم راه‌آهن یزد به انار، رفسنجان و ادامه آن به منطقه ویژه رفسنجان و کرمان که  موافقت شده است.

انتهای پیام/80016/ب

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول