اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

«موج گرانشی» مبتنی بر فضا آزمایش می‌شود

مهندسان فضایی چینی یک فناوری پیشرانه میکرو را روی یک ماهواره به تازگی راه اندازی شده، آزمایش کرده‌اند که می‌تواند در تشخیص موج گرانشی مبتنی بر فضا در آینده استفاده شود.

«موج گرانشی» مبتنی بر فضا آزمایش می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، مهندسان فضایی چینی یک فناوری پیشرانه میکرو را روی یک ماهواره به تازگی راه اندازی شده، آزمایش کرده‌اند که می‌تواند در تشخیص موج گرانشی مبتنی بر فضا در آینده استفاده شود.

کارشناسان آکادمی فناوری فضایی چین تحت شرکت علم و فناوری هوافضا چین گفتند که آنها پیشرانش محور متغیر را در سطح میکرونایتون در ماهواره Tianqin-۱ آزمایش کرده‌اند؛ این ماهواره در ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ به فضا فرستاده شده است.

رانش یک میکروونتون معادل وزن موهای ۱ سانتی متر است؛ طبق گفته کارشناسان ، دقت سیستم میکرو پیشرانش ماهواره Tianqin-۱ می تواند به ۰.۱ میکرونورد برسد.

فشار ضعیف برای جبران مداوم تداخل فشار خورشیدی و جو تأثیرگذار بر ماهواره ایجاد می‌شود؛ کارشناسان گفتند، تنها با از بین بردن این نیروها می‌توان ماهواره را به یک سکوی فوق العاده استاتیک و فوق‌العاده پایدار تبدیل کرد و امکان شناسایی فضای مبتنی بر امواج گرانشی را فراهم کرد.

Tianqin-1 نخستین ماهواره آزمایش فناوری برای برنامه Tianqin است، ساخت این ماهواره توسط دانشگاه Sun Yat-sen در استان گوانگدونگ در جنوب چین در سال ۲۰۱۵ آغاز شد. 

لو ژوئن، رئیس دانشگاه Sun Yat-sen و دانشگاهی آکادمی علوم چین ن فناوری را تأیید کرده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول