اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

هشدار: تا 20 سال آینده نرخ ابتلا به سرطان 60 درصد افزایش می‌یابد

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که اگر میزان سیگار کشیدن، هپاتیت و اچ‌پی‌وی کاهش پیدا نکند، میزان جهانی سرطان در دو دهه آینده ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

هشدار: تا 20 سال آینده نرخ ابتلا به سرطان 60 درصد افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، سازمان جهانی بهداشت   هشدار داده است، اگر میزان سیگار کشیدن، هپاتیت و HPV کاهش نیابد، میزان جهانی سرطان در دو دهه آینده ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

این سازمان می‌گوید با عدم مصرف دخانیات و واکسیناسیون بهتر علیه و درمان HPV و هپاتیت، می‌توان سالانه هفت میلیون نفر را از سرطان نجات داد.

پیش بینی می‌شود که حدود ۸۱ درصد از این موارد در کشورهای کم درآمد رخ می‌دهد؛ یک چهارم از مرگ و میرهای ناشی از سرطان در سراسر جهان ناشی از مصرف دخانیات است و این امر باعث می‌شود که آنها کاملاً قابل پیشگیری باشند.

به گفته کارشناسان، تشخیص سرطان و مرگ و میر ناشی از آن در ایالات متحده کاهش یافته است، اما ملل فقیرتر نیاز به تمرکز بر بیماری های عفونی و سلامت مادر و جنین دارند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارشی جدید هشدار داد که جهان ممکن است در ۲۰ سال آینده شاهد افزایش بسیار عجیب نرخ سرطان باشد.

طبق گزارش منتشر شده در روز دوشنبه ، بیش از ۸۰ درصد از این موارد در کشورهای کم درآمد تشخیص داده می شوند.

در آمریکا، پیشرفت در برابر کاهش نرخ ابتلا به سرطان به دلیل کاهش نرخ سیگار و درمان‌های بهتر شگفت آور است، هرچند اشکال ضعیف این بیماری شانس بقا را بهبود می‌بخشد.

کشورهای دیگر چندان خوش شانس نیستند و مجبور شده‌اند منابع محدود خود را برای مبارزه با بیماری‌های عفونی و زنده نگه داشتن مادران و نوزادان در طی بارداری و شیرخوارگی سرمایه گذاری کنند.

سرطان در سراسر جهان  و در ایالات متحده دومین علت مرگ و میر است که با پیروی از سبک زندگی سالم می‌توان مانع بسیاری از موارد ابتلا به آن شد.

الیزابت وایدر، مدیر آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) می‌گوید: در ۵۰ سال گذشته پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه پیشگیری و درمان سرطان مشاهده شده است.

کشورهای با درآمد بالا برنامه‌های پیشگیری، تشخیص زودرس و غربالگری را اتخاذ کرده‌اند که همراه با درمان بهتر در کاهش ۲۰ درصدی احتمال مرگ و میر زودرس بین ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ نقش داشته‌اند، اما کشورهای کم درآمد فقط شاهد کاهش ۵ درصدی این آمار بودند.

وحید باقری

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول