اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

جزئیات نحوه بودجه بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس درباره نتیجه بودجه‌های میلیاردی در دانشگاه‌های دولتی توضیحاتی ارائه داد.

جزئیات نحوه بودجه بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، سامانه «فارس من» سامانه‌ای است که مخاطبان خبرگزاری فارس می‌توانند از طریق آن مشکلات خود در تمام حوزه‌ها را مطرح کنند تا خبرنگاران این خبرگزاری مشکلات را پیگیری کرده و پاسخ آن را از مسؤولان دریافت کنند.

 مخاطبان خبرگزاری فارس موضوع «نتیجه بودجه‌های میلیاردی در دانشگاه‌های دولتی چیست؟» را  مطرح کرده و تاکید کردند که «صرف قبولی در آزمون ملاک خوبی برای رایگان بودن امکانات یک دانشگاه نیست و بهتر است سیستم‌ رتبه‌بندی بهتری برای دانشگاه‌های کشور تعریف گردد و هر دانشگاهی که برای مردم و کشور مفیدتر بود امکانات دولتی بیشتری دریافت کند.» و از خبرگزاری فارس خواستار گفت‌وگو با مسؤولان شدند که خبرنگاران خبرگزاری برحسب وفای به عهد این موضوع را پیگیری کردند.

یعقوب فتح‌اللهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در این باره، گفت: آموزش عالی ایران ۱۲ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب دارد که بخشی به بدنه وزارت علوم، مراکز تحقیقاتی،‌ دانشگاه‌ها و مؤسسات عالی دولتی برمی‌گردد و حدود ۹۰-۸۵ درصد از بودجه نیز صرف پرداخت حقوق پرسنل و  اساتید دانشگاه‌ها می‌شود. 

* وظیفه عضو هیات‌ علمی تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد برای نیاز جامعه 

وی افزود: در وضعیت فعلی وظیفه یک عضو هیات علمی تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد برای نیازهای جامعه است. حدود ۲ هزار میلیارد تومان بودجه در بخش‌های پژوهش در دانشگاه‌ها برای دانشجویان، پایان‌نامه‌ها، رساله‌های دانشجویی، تامین کتابخانه، منابع علمی، اینترنت، تعمیر و تامین تجهیزات خوابگاه و غذای گرم برای دانشجویان در نظر هزینه می‌شود. 

 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: هزینه یک پرس غذا در داخل دانشگاه در دوره‌های روزانه حدود 25 هزار تومان است که دانشجو برای تهیه این این غذا حدود هزار تا دو هزار تومان پول پرداخت می‌کند که ۲۳ هزار تومان مابقی به صورت یارانه پرداخت می‌شود. 

* بودجه دانشگاه‌های دولتی کشور باید ۱۲۰ هزار میلیارد تومان شود

فتح‌اللهی افزود: این پول برای ایجاد یک دانشگاه پویا و کارا به نحوی که برای جمهوری اسلامی ایران  افتخارآفرین شود ۱۰ درصد هزینه‌ها است که ۹۰ درصد به دانشگاه‌ها داده نمی‌شود؛ یعنی باید بودجه دانشگاه‌های کشور ۱۲۰ هزار میلیارد تومان شود که بتوانند در برابر دانشگاه‌های آکسفورد، استنفورد و هاروارد عرض اندام کنند. 

وی اضافه کرد: باید به طور اولی از همه ارکان کشور بخصوص دانشگاه‌ها و حوزه‌ها مراقبت کنیم که باعث پیشرفت و ساخت‌و‌ساز در کشور خواهند شد. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول