اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

مسکو: ترکیه حجم عظیمی از تجهیزات نظامی در ادلب مستقر کرد

مرکز آشتی روسیه در سوریه با تکذیب آواره شدن صدها هزار نفر از ادلب، گفت ترکیه طی هفته‌های گذشته حجم عظیمی از تسلیحات و تجهیزات نظامی را در ادلب دپو کرده است.

مسکو: ترکیه حجم عظیمی از تجهیزات نظامی در ادلب مستقر کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در ادامه تنش‌ها بین مسکو و آنکارا درخصوص عملیات ضد تروریستی ارتش سوریه در ادلب، وزارت دفاع روسیه ادعای ترکیه مبنی بر آواره شدن صدها هزار نفر از ادلب را تکذیب کرد.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، مرکز آشتی روسیه در سوریه امروز (جمعه) با صدور بیانیه‌ای، این ادعا که صدها هزار نفر به دلیل عملیات در ادلب، از منازل خود آواره شده و به سمت مرز ترکیه رفته‌اند را نادرست توصیف کرد.

در این بیانیه آمده است: «روسیه از ترکیه می‌خواهد تمامی اقدامات برای اطمینان حاصل کردن از خروج امن غیرنظامیان سوری از ادلب را انجام دهد».

مرکز آشتی روسیه همچنین خبر داد که ارتش ترکیه حجم عظیمی از تجهیزات نظامی و مهمات را طی هفته‌های گذشته به استان ادلب ارسال کرده است.

بعد از گذشت یک ماه از موفقیت‌های ارتش سوریه در استان‌های حلب و ادلب که منجر به آزادسازی بیش از ۷۰۰ کیلومتر مربع شد، ترکیه به عنوان کشوری که از امضاکنندگان توافقات آستانه و سوچی در مورد سوریه بوده و حامی معارضان و گروه‌های مسلح به شمار می‌رود، برای جبران انتقاد از عدم حمایت‌های خود از معارضان به اصطلاح میانه رو، امروز در محور «نَیرب» (۳۰ کیلومتری مرکز استان ادلب) دست به عملیاتی علیه ارتش سوریه زده است.

اخیراً بعد از موفقیت‌های ارتش سوریه، مقامات ترکیه از جمله شخص «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه پروپاگاندای خود تهدید به عملیات نظامی علیه ارتش سوریه در ادلب کرده است. روسیه به عنوان کشور ضامن توافقات آستانه و سوچی تأکید کرده است که عملیات‌های اخیر ارتش سوریه بعد از ناتوانی ترکیه در اجرای مفاد توافق سوچی بوده است و مسکو همچنان به حمایت‌های خود از دولت قانونی سوریه در جنگ علیه تروریسم ادامه می‌دهد.

ترکیه، روسیه و ایران از چند سال پیش برای همکاری در خصوص سوریه سلسله نشست‌هایی موسوم به نشست‌های آستانه داشتند که منجر به ایجاد مناطق کاهش تنش شد؛ منطقه ادلب (همه استان ادلب به اضافه برخی از مناطق حلب و شمال حماه) یکی از مناطق پنجگانه کاهش تنش بود. مطابق این توافق، درگیری در این مناطق متوقف و کاهش می‌باید مگر اینکه طرف درگیر داعش یا جبهه النصره (شاخه سوریه القاعده) باشد؛ جبهه النصره طی سال‌های گذشته برای فرار از حملات و عملیات‌های ارتش سوریه، بارها اسم خود را تغییر داده است.

گذشته از این، ترکیه و روسیه ۲۰۱۸ در نشست سوچی (شهری در ساحل شرقی دریای مدیترانه)، نیز به طور ویژه در مورد استان ادلب به توافق رسیدند. ایجاد منطقه حائل برای اسکان افراد غیرنظامی و جداکردن تروریست‌ها از معارضان از جمله توافقات سوچی بود که ترکیه به عنوان رابط و حامی مخالفان دولت سوریه، تا به این لحظه اقدام به جداسازی مخالفان میانه‌رو از تروریست‌های حاضر در ادلب نکرده است.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول