مریم جهانی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: ویروس کرونا در دمای بالای 56 درجه از بین میرود و خیلی اهمیت دارد که مواد غذایی را کاملا طبخ کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مردم بهتر است از مواد غذایی سرد استفاده نکنند، تصریح کرد: از خوردن تخممرغ به صورت نیمپز و عسلی خودداری کنند سعی کنند تمام موادغذایی به صورت کاملا پخته مصرف شود از حبوبات در سبد غذایی استفاده کنند.
رئیس اداره نظارت بر فرآوردههای دامی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ابراز کرد: شهروندان باید از ویتامینهای «A» نظیر هویچ، و ویتامینهای «c» که در مرکبات وجود دارد، حتما استفاده شود.
* میزان مرگ و میر ویروس کرونا 3 درصد است یعنی بسیار کمتر از آنفولانزا است
جهانی خاطرنشان کرد: میزان مرگ و میر ویروس کرونا سه درصد است یعنی بسیار کمتر از آنفولانزا است اگر مردم بهداشت فردی و بهداشت روانی را رعایت کنند قطعا این ویروس شکست خواهد خورد ترس و اضطراب از این ویروس باعث میشود تمام ذخایر انرژی بدن تخلیه شود و افراد در معرض هجوم بیماریها قرار بگیرند.
وی اظهار کرد: مردم مصرف روزانه سبزیجات و میوهجات را در برنامه غذایی خود داشته باشند هویچ، کدوحلوایی و شلغم در سبد غذایی مردم قرار گیرد بهتر است ترجیحا این مواد غذایی به صورت پخته مصرف شود.
انتهای پیام/83019/ق