پروازهای کیش صرفاً برای کیش‌وندان/ تهیه بلیت فقط از دفاتر کیش‌ایر

سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: تهیه بلیت پروازهای کیش صرفاً از طریق دفاتر کیش ایر انجام می‌شود و پروازها فقط توسط این شرکت هواپیمایی و صرفاً برای کیش‌وندان و شاغلان در کیش انجام می‌شود.
رضا جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: طبق تصمیمات اخذ شده، فروش بلیت پروازهای کیش صرفاً از طریق دفاتر کیش ایر مسیر است و این شرکت هواپیمایی مؤظف به تأمین پروازهای این مسیر است. وی تأکید کرد: هیچ گونه فروش تور غیر از فروش به کیش‌وندان و شاغلان در کیش انجام نمی‌شود و امکان سفر به کیش برای غیر وجود ندارد.  سخنگوی سازمان هواپیمایی افزود: تصمیمات اتخاذ شده درباره ممنوعیت سفر به جزیره کیش به علت تعطیلی اغلب مراکز اقامتی و سیاحتی این جزیره است. * مسافران کیش ملزم به تکمیل فرم خوداظهاری کیش‌وندی هستند جعفرزاده با بیان اینکه ‌مسافران کیش ملزم به تکمیل فرم خوداظهاری کیش‌وندی هستند، گفت: مسافران مسیر کیش همان طور که اشاره شد، ملزم به تکمیل و ارائه فرم خوداظهاری به شرکت هواپیمایی کیش‌ایر هستند. * امکان تهیه بلیت کیش برای کیش‌وندان از چند شهر سخنگوی سازمان هواپیمایی اضافه کرد: مسافران جهت تهیه بلیت برای مسیر کیش باید فرم خوداظهاری به کیش ایر ارائه دهند، ضمن آنکه امکان تهیه بلیت از دفاتر فروش و ایستگاه‌های شهرهای تهران، شیراز، مشهد، اصفهان و بندرعباس فراهم است ضمن آنکه در جزیره کیش نیز دفتر فروش کیش ایر مجاز به فروش این بلیت است. * هیچ شرکت هواپیمایی غیر از کیش‌ایر اجازه انجام پرواز به کیش را ندارد جعفرزاده تأکید کرد: غیر از کیش‌ایر هیچ شرکت هواپیمایی مجوز پرواز به کیش را ندارد و پرواز به کیش فقط توسط کیش‌ایر و برای کیش‌وندان و شاغلان فعال در این جزیره است.
وی افزود: فروش بلیت توسط سایر دفاتر و مراکز فروش الکترونیک غیر از دفاتر کیش‌ایر و ایستگاه‌های آن شرکت هواپیمایی ممنوع است انتهای پیام/ب.
کیش ایر
19:08 - 9 مارس 2020

2 بازنشر
11 بازدید



1 پاسخ