اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

روغن زیتون و کتاب تاریخی؛ ادله عربستان سعودی برای محاکمه فلسطینی‌ها

عربستان سعودی در کیفرخواست صادر شده علیه بازداشتی‌های فلسطینی ادله خنده‌داری مانند ضبط روغن زیتون از آنها، فرستادن قربانی به غزه و داشتن کتابی در باره تاریخ فلسطین ذکر کرده است.

روغن زیتون و کتاب تاریخی؛ ادله عربستان سعودی برای محاکمه فلسطینی‌ها

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بیش از ۶۸ فلسطینی و اردنی که در فوریه گذشته در عربستان سعودی بازداشت شده‌اند، یکشنبه هفته جاری بر اساس قانون «مبارزه با تروریسم» در این کشور محاکمه شدند.

خبرگزاری «شهاب» به نقل از منبعی آگاه که خواست نامش فاش نشود، در کیفرخواست صادر شده برای بازداشتی‌ها، وابسته به بودن به «نهادی تروریستی»، حمایت مالی از آن و مخفی نگه داشتن اطلاعات ذکر شده است.

در ادامه این گزارش آمده، اتهاماتی که مضحک توصیف شده، در کیفرخواست علیه بازداشتی‌ها مطرح شده که از جمله آنها «ضبط و کشف روغن زیتون، ضبط کتاب تاریخ مصور فلسطین از طارق سویدان، فرستادن قربانی به نوار غزه، برقراری تماس با اشخاصی در نوار غزه و ارسال پول به این منطقه» دیده می‌شود.

خبرگزاری شهاب در ادامه اعلام کرد: بازداشتی‌ها ساعت هشت صبح (به وقت محلی) یکشنبه در دادگاه حاضر شدند و ساعت یازده آنها را نزد قاضی فرستادند. برای هر شخصی تنها دو دقیقه وقت اختصاص داده شد و کیفرخواست تحویل وی می‌شد. قاضی از هر شخصی می‌پرسید آیا با کیفرخواست موفق است یا خیر؟ و وی پس از جواب باید دادگاه را ترک می‌کرد. همه اینها خلاف اصول دادگاه است زیرا به وکلا اجازه حضور می‌دهند و قاضی با بازداشتی صحبت می‌کند.

بر اساس این گزارش، جلسه دادگاه به بسیاری از خانواده‌های بازداشتی‌ها ابلاغ نشده بود و علی‌رغم اینکه وکلای بسیاری از آنها تفتیش شده بودند ، اجازه حضور در جلسه را پیدا نکردند.

این خبرگزاری فلسطینی افزود، خانواده‌های بازداشتی‌ها در عربستان اجازه دیدار با آنها را ندارد و هر هفته یک یا دو بار به آنها اجازه تماس تلفنی داده می‌شود؛ این تماس ده دقیقه بیشتر نیست و بازداشتی‌ها اجازه صحبت از شرایط زندان را ندارند.

بازداشتی‌ها در چهار زندان مرکزی «حائر» در ریاض ، «ذهبان» در جده، «شعار» در «عیسر» و «أبها» نگهداری می‌شوند.

خانواده‌های بازداشتی‌ها می‌گویند به این زندانیان اجازه برگزاری نماز جماعت یا عید داده نمی‌شود و هیچکدام از آنها اجازه صحبت یا سلام به زندانی دیگری خارج از سلولش را ندارد.

پس از ورود «کرونا» به عربستان، نگرانی خانواده‌های بازداشتی‌ها بیشتر شده و آنها درخواست کرده‌اند عربستان نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر زندانیان را برای جلوگیری از ابتلا به کرونا آزاد کند.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول