به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از سی جی تی ان، بررسی های محققان اندونزی نشان می دهد گرمایش زمین باعث کاهش شدید تولیدات کشاورزی در بسیاری از نقاط این کشور شده است و کشاورزان هنوز نتوانسته اند خود را با این تغییرات تطبیق دهند.
یکی از راه های برخورد با این مشکل ایجاد تنوع در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد تغییراتی در روش های کشاورزی به خصوص در فصول گرم سال است که هنوز در اندونزی مورد توجه قرار نگرفته است.
تنها تولید برنج در اندونزی در سال های اخیر هفت درصد کاهش یافته و طولانی شدن تعداد روزهای خشک سال به انتظار بیشتر برای کاشت محصولات و به تاخیر افتادن زمان درو منجر شده که در درازمدت امنیت غذایی اندونزی را به طور جدی به خطر می اندازد.
دولت اندونزی همچنین بیم دارد که شیوع ویروس کرونا باعث کاهش واردات مواد غذایی به این کشور شود. این کشور تنها در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۸ میلیون تن انواع مواد غذایی را وارد کرده بود.
انتهای پیام/