اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  همدان

«جهش تولید» با منع واردات بی‌رویه محقق می‌شود

منتخب مردم همدان و فامنین در مجلس یازدهم با اشاره با نامگذاری سال به نام «جهش تولید» گفت: منع واردات بی رویه، جلوگیری از قاچاق و کمک به فعالیت دوباره کارگاه‌های تولیدی منجر به تحقق «جهش تولید» خواهد شد.

«جهش تولید» با منع واردات بی‌رویه محقق می‌شود

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: سال گذشته نامگذاری سال توسط ایشان در راستای تولید نیز به منظور حل مشکلات کشور بود که موثر واقع شد.

وی بیان کرد: در این راستا خوشبختانه برخی از واحدهای تولیدی که غیرفعال شده بودند به چرخه تولید برگشتند.

منتخب مردم همدان در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: نقش ستاد دولتی را نباید در این زمینه نادیده گرفت که اقدامات خوبی انجام دادند و تعدادی از کارگاه‌های تولیدی و شرکت‌ها به عرصه تولید بازگشتند اما انتظار می‌رود سرعت بالایی داشته باشد که اینطور نبود.

وی بیان کرد: قبلا ۱۶ هزار واحد صنعتی تعطیل شده بود که برای بازگشت به چرخه تولید با روند آرام نمی‌توانست و باید سرعت بیشتری می‌یافت تا نسبت به استفاده از تولیدات داخلی در عرصه تولید نیز پاسخگو باشیم.

فلاحی با اشاره به اینکه عدم تحقق کامل این هدف به مشکلات داخلی و خارجی برمی‌گشت گفت: رهبری امسال را نیز به نام «جهش تولید» نامگذاری کرده‌اند تا سرعت کار را بالا ببریم.

وی ادامه داد: باید واحدهای تعطیل که با یک سرمایه درگردش مختصر به عرصه تولید برمی‌گردند را فعال کنیم.

منتخب مردم همدان و فامنین در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه مجلس باید اقدامات اساسی در حوزه جلوگیری از قاچاق کالا و منع واردات بی‌رویه که مشابه داخلی دارند انجام دهد تا به جهش تولید کمک کند خاطرنشان کرد: اگر جلوی واردات و قاچاق را نگیریم امیدی نخواهد بود تا کارگاه‌های داخلی رونق یابند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه یکی از عوامل تعطیلی کارگاه‌های داخلی کشور ورود بی‌رویه و بی‌ضابطه کالاهای خارجی بوده که امیدوارم مجلس جدید قوانینی را وضع کند تا جلوی آنها گرفته شود گفت: دستگاه قضا هم باید ورود کند.

فلاحی اظهار کرد: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی برخی از واگذاری‌های شرکت‌ها و واحدها به افراد فاقد صلاحیت از لحاظ مالی و توانایی شخصی بوده و این باعث شده تولیدات متوقف شوند.

وی با بیان اینکه اسناد بسیاری از این واحدها باید بازنگری شود همچنان که دستگاه قضایی هم در این مسئله ورود کرده است افزود: شیوه واگذاری باید مجدد بررسی شود چراکه بسیاری از این واحدها و شرکت‌‌‌ها به قیمت ناچیز واگذار شده و در نتیجه بسیاری هم تعطیل شده‌اند و یا با ظرفیت ناچیز ۱۰ یا ۲۰ درصد فعالیت می‌‌کنند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/ی  

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول