اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

کشف میکرب زنده در عمق 800 متری اقیانوس

محققان برای اولین بار موفق به شناسایی میکربی زنده و فعال در عمق 800 متری اقیانوس هند شده‌اند؛ این در حالی است که پیش از این تصور می‌شد موجودات میکروسکوپی در چنین شرایطی زنده نمی‌مانند.

کشف میکرب زنده در عمق 800 متری اقیانوس

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، تحقیقاتی که در قالب برنامه پژوهشی آی او دی پی برای کشف رازهای عمق اقیانوس ها انجام شده نشان می دهد که یک نوع میکروب بر روی صخره های عمق اقیانوس ها زندگی می کند و دارای مولکول های زنده است.

 

محققان بعد از خارج کردن یک نمونه صخره از عمق ۸۰۰ متری اقیانوس هند و جستجوی دقیق این باکتری را شناسایی کرده اند.میکروب یادشده تنها یک میکرومتر طول دارد و هنوز سن آن مشخص نیست. اما به نظر می رسد این باکتری از جمله باکتری های قدیمی کره زمین باشد. این اولین بار است که یک باکتری در چنین عمقی از کره زمین شناسایی می شود.

با توجه به فقدان نور و مواد غذایی کافی در این بخش از کره زمین هنوز مشخص نیست باکتری تازه شناسایی شده چگونه در چنین شرایط دشواری به زندگی خود ادامه داده و توانسته دوام بیاورد. به نظر می رسد این باکتری از توانایی بالایی برای ذخیره سازی کربن برخوردار بوده و به همین شیوه خود را در عمق اقیانوس حفظ کرده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول