اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  البرز

مرجو خورشت طالقان را در ایام قرنطینه طبخ کنید

مرجو خورشت نام یکی از غذاهای محلی طالقان و شهرهای دیگر در استان البرز است.

مرجو خورشت طالقان را در ایام قرنطینه طبخ کنید

به گزارش خبرگزاری فارس، مرجو خورشت نام یکی  از غذاهای محلی طالقان و شهرهای دیگر در استان البرز است.

عموماً غذاهای محلی و سنتی هر منطقه معرف سبک زندگی مردم آن جا و دارای محصولاتی هستند که در آن منطقه تولید می شود. مرجو خورشت نیز به دلیل داشتن آلوهایی که در استان البرز به ویژه طالقان و برغان به وفور یافت می شود غذایی است که در این شهرها ابداع و به نام این استان ثبت شده است.

مرجو چیست؟

مرجو واژه ای است کاملاً اصیل و ایرانی که در برخی از فرهنگ نامه ها به صورت مرجمک و مژو نیز آمده است. مرجو همان عدس است که هنوز در گویش محلی بسیاری از روستاها به کار می رود.


حالا کمی آب روی آن می‌ریزند و روی حرارت ملایم قرار می‌دهند. پس از آن که گوشت ها نیم پز شدند، عدس و آلو را که از قبل شسته و آماده کرده اند به آن می افزایند. سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده به مرجو خورش اضافه می کنند.

انتهای پیام/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول