به گزارش خبرگزاری فارس، مرجو خورشت نام یکی از غذاهای محلی طالقان و شهرهای دیگر در استان البرز است.
عموماً غذاهای محلی و سنتی هر منطقه معرف سبک زندگی مردم آن جا و دارای محصولاتی هستند که در آن منطقه تولید می شود. مرجو خورشت نیز به دلیل داشتن آلوهایی که در استان البرز به ویژه طالقان و برغان به وفور یافت می شود غذایی است که در این شهرها ابداع و به نام این استان ثبت شده است.
مرجو چیست؟
مرجو واژه ای است کاملاً اصیل و ایرانی که در برخی از فرهنگ نامه ها به صورت مرجمک و مژو نیز آمده است. مرجو همان عدس است که هنوز در گویش محلی بسیاری از روستاها به کار می رود.
حالا کمی آب روی آن میریزند و روی حرارت ملایم قرار میدهند. پس از آن که گوشت ها نیم پز شدند، عدس و آلو را که از قبل شسته و آماده کرده اند به آن می افزایند. سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده به مرجو خورش اضافه می کنند.
انتهای پیام/ج