اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

کشاورزان در نشاء برنج عجله نکنند/اتخاذ تصمیمات بهداشتی برای مقابله با کرونا

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه کشاورزان استان در نشا کردن برنج عجله نکنند، گفت: تاکیدمان بر کشت مکانیزه است.

کشاورزان در نشاء برنج عجله نکنند/اتخاذ تصمیمات بهداشتی برای مقابله با کرونا

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، از روزهای پایانی فصل زمستان تکاپوی کشاورزان برای کشت و کار آغاز می‌شود، ولی با شیوع کرونا و مسائلی که در ارتباط با سرعت انتشار این ویروس اعلام شده نگرانی‌هایی را برای کشاورزان به‌دنبال داشت.

 

در این روزها که از سوی مسؤولان بهداشتی استان مازندران بر در خانه ماندن تاکید شده زمانی نیست که کشاورزان را خانه‌نشین کند؛ چراکه این روزها فصل کار و تلاش است و کشاورزان باید در این روزها در شالیزارها کار کنند، اگر کاری نکنند نمی‌توانند امید دستمزد داشته باشند.

سال قبل در این زمان از سال زمین‌های شالیزاری برای کشت و کار آماده شده بود ولی درحال حاضر شیوع ویروس کرونا نگرانی‌هایی به دنبال داشته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و آغاز فصل کشت شالی لازم است کشاورزان برای حفظ سلامت خود و دیگران به توصیه‌ها توجه کنند.

 

بهادری افزود: نشای ماشینی و مکانیزه برنج می تواند با کاهش تعداد کارگرانی که مجبور هستند در فاصله کمی از هم دستی نشا کنند، از شیوع بیماری کرونا جلوگیری کند.

وی با تاکید بر عدم به‌کارگیری کارگران غیربومی خارج از استان در شالیزارها، خاطرنشان کرد: صاحبان و فعالان بانک‌های نشا براساس توصیه‌های سازمان جهاد کشاورزی، در فرآیند پرورش نشا، از ملزومات بهداشت فردی استفاده کنند تا به سهم خود در قطع کردن زنجیره انتقال ویروس کرونا کمک کنند.

 

معاون جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تمرکز ما بر کشت مکانیزه است، تصریح کرد: در این زمینه در سال جاری 350 دستگاه ماشین نشاکار جدید بین کشاورزان توزیع شد که در مجموع تعداد دستگاه‌های نشاکار به 2 هزار و 500 دستگاه رسید.

بهادری با تاکید بر اینکه کشاورزان مازندران در نشا کردن عجله نکنند که شاید شرایط بهتر شود، اظهار کرد: تصمیمات بهداشتی در ارتباط با کارگران بومی و غیربومی با هماهنگی بهداشت گرفته شده است.

وی ادامه داد: کارهای فنی کاربرد نشاکارها در نشاکاری دستی باید  تقویت شود.

معاون جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: تاکید بر کشت مکانیزه است تا قوای کارگری کمتری را درگیر مزرعه کند چون کارهای کشاورزی به‌صورت دسته‌جمعی انجام می‌شود.

بهادری با بیان اینکه 80 هزار هکتار عملیات خزانه‌گیری در شالیزارهای مازندران انجام شد، گفت: کشاورزان نکات بهداشتی بهداشت کار را رعایت کنند تا آسیب‌ها و خسارت‌ها به حداقل برسد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول