اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

برلین: اقدام آمریکا در ضبط محموله ماسک آلمان «دزدی مدرن» است

مقام‌های محلی آلمان، اقدام واشنگتن در ضبط و مصادره محموله 200 هزار ماسک سفارش پلیس برلین از شرکت «ام3» آمریکا در بانکوک را «دزدی دریایی مدرن» توصیف کردند.

برلین: اقدام آمریکا در ضبط محموله ماسک آلمان «دزدی مدرن» است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقام‌های آلمانی روز گذشته (شنبه)، دولت آمریکا را به دلیل ضبط و مصادره محموله ۲۰۰ هزار ماسک سفارش پلیس برلین در بانکوک و تغییر مسیر آن به سوی آمریکا، به «دزدی دریایی مدرن» متهم کردند.

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی‌میل»، «آندریاس گیزل» وزیر داخلی دولت محلی برلین در این خصوص گفته است که ۲۰۰ هزار ماسک «اف اف پی ۲» که پلیس برلین سفارش داده، احتمالاً به آمریکا ارسال شده است.

بنا به گفته مقام های آلمان، ترامپ به شرکت «3 ام» که بزرگترین شرکت تولیدکننده ماسک‌های تنفسی در آمریکا است، دستور داده که مانع بارگیری این ماسک‌ها در بانکوک شده و قبل از ارسال به سمت آلمان، به آمریکا ارسال کند و مقام‌های آلمانی ضمن انتقاد شدید، این اقدام را «دزدی دریایی مدرن» آمریکا توصیف کرده‌اند.

بنا به گزارش شبکه «بی بی سی»، این اقدام واشنگتن در شرایطی صورت گرفته است که ترامپ اوایل روز گذشته تصریح کرد که با استناد به اختیارات قانونی خود مصوب در قانون کنترل تولید در زمان جنگ، تلاش دارد که پاسخگوی نیازهای داخلی در برهه زمانی فعلی مبارزه با شیوع کرونا باشد و تصریح کرد: «ما به این اقلام برای مصرف داخلی نیاز فوری داریم. ما باید آنها را در اختیار داشته باشیم».

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، ۲۰۰ هزار ماسک محافظتی صورت به مقصد برلین ظاهراً در فرودگاهی در تایلند ضبط شده است و به جای آلمان به ایالات متحده آمریکا تغییر مسیر داده شده است و این مسئله خشم مقام‌های آلمان را  برانگیخته و ترامپ را برای این اقدام به شدت مورد انتقاد و حمله لفظی قرار دادند.

این اقدام آمریکا در جلوگیری از ارسال ماسک به آلمان در شرایطی صورت گرفته است که روز جمعه هفته گذشته نیز شرکت ۳ ام اعلام کرد که کاخ سفید به این کارخانه دستور داده است که سفارشات تولید ماسک‌های «ان۹۵» از سوی کانادا و آمریکای لاتین را متوقف کند و اولویت را به سفارشات داخلی بدهد.

«جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا ضمن ابراز تأسف درباره این تصمیم دولت آمریکا تصریح کرد که کانادا و آمریکا در زمینه مقابله با کرونا همکاری مشترکی دارند و روزانه صدها پرستار و کادر درمانی از شهر وینزر کانادا به دیترویت آمریکا می‌روند تا به بیمارستان‌های این شهر کمک کنند.

وی قطع صادرات تجهیزات پزشکی آمریکا به کانادا را اقدامی اشتباه توصیف کرد و گفت که این مسئله را به همتایان آمریکایی خود گوشزد کرده است.

با تسریع شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا، این کشور با بحران شدید تجهیزات پزشکی از جمله ماسک مواجه شده است به طوریکه روز گذشته، رسانه‌های این کشور گزارش کردند که انبار ملی آمریکا، هزاران ماسک‌ تاریخ مصرف گذشته و پوسیده‌ای را که غیرقابل استفاده بوده و تاریخ انقضا آن به سال ۲۰۱۰ بازمی‌گشته، به چندین ایالت این کشور ارسال کرده است.

طبق آخرین آمار و ارقام مربوط به شیوع کرونا تا روز گذشته، یک میلیون ۲۰۳ هزار و ۵۸ نفر در جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و ۶۴ هزار و ۷۴۳ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

ایالات متحده آمریکا همچنان با ۳۱۱ هزار و ۶۳۵ مورد ابتلا و هشت هزار و ۴۵۴ مورد فوتی همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به این ویروس ناشناخته را در جهان دارد.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول