اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  دانشگاه

اتحاد صنعت و دانشگاه در تحقق جهش تولید

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاهیان در راستای جهش تولید آمادگی دارند و می توانند محور کار باشند و می توانیم با تشکیل کار گروه های مشترک در صنعت شاهد تحولات اساسی در پروژه های خاص باشیم.

اتحاد صنعت و دانشگاه در تحقق

محمد سعید سیف مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت و گو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید، اظهار داشت: سال گذشته موضوعاتی برای توسعه ارتباط دانشگاه و دستگاه ها داشتیم. 

وی با بیان اینکه از لحاظ تقسیم بندی می توانیم چند مدل همکاری با صنایع داشته باشیم گفت: از جمله آنها بهبود وضعیت، بهینه سازی انرژی، مصرف انرژی، و مواد مصرفی است که می توان از طریق آن هزینه ها را کاهش داد به طوری که اکثر صنایع و دستگاه های اجرایی مصرف زیادی در انرژی دارند.
سیف ادامه داد: فناوری های نو و استفاده از روش های تولید جدید و فناوری های مرتبط طبیعتا می توانند به خوبی به دانشگاه ها کمک کنند به طوری که در اتحاد جدید یا محصولات جدید از این توانایی برخوردار هستیم. 

* ۸ هزار قرارداد در ارتباط با جامعه و صنعت منعقد شد

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: خوشبختانه در سال های قبل ارتباطات خوبی بین صنایع و دانشگاه ها برقرار شده و در حال حاضر ۸ هزار قرارداد منعقد شده داریم و طبیعتا استطاعت گسترش این موارد است و اگر صنایع و دستگاه های اجرایی متحد باشند جهش تولید به خوبی شکل می گیرد.
وی افزود: دانشگاهیان در راستای جهش تولید آمادگی دارند و می توانند محور کار باشند و می توانیم با تشکیل کار گروه های مشترک در صنعت مورد نظر صنایع محوری و راهبردی کشور دانشگاه ها را بسیج کنیم و با توجه به ابزارهای دانشگاه به صورت هدفمند در صنعت و پروژه های خاص شاهد تحول اساسی تر باشیم. 
سیف در ادامه یادآور شد: از جمله توافقات خوب بین صنایع و دانشگاه بحث پایان نامه ها است که اگر حوزه، مشکل و نیاز مشخصی ارائه شود در جهت گیری پایان نامه ها کمک شایان و قابل توجهی می شود.
وی به فرصت های مطالعاتی اعضای هیات علمی نیز اشاره کرد و گفت: اگر جامعه و صنعت اتحاد داشته باشند هدفمندتر می شوند و با پیشگام شدن و سرمایه گذاری صنایع در حوزه مورد علاقه، اساتید می توانند از این فرصت استفاده کنند و فرصت مطالعاتی را با حمایت صنایع بگذرانند.

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در راستای اجرای طرح کارورزی می توان از پتانسیل دانشجویان استفاده کرد و برای آسیب شناسی و دسته بندی گلوگاه هایی که در صنایع و خطوط تولیدی وجود دارد و دانشجویان می توانند همپا با صنعت حرکت کنند.
وی اظهار امیدواری کرد و گفت: طبیعتا این پتانسیل بزرگی است و چند میلیون دانشجویی که در کشور داریم می توانند پتانسیل خوبی در سطح کشور و استان ها داشته باشند و به دنبال این هستیم به صورت استانی گلوگاه ها و مشکلات صنایع شناسایی شوند و در هم افزایی مشترک با ادارات، سازمان ها و صنایع مشکلات رفع شود تا گلوگاه ها کاهش پیدا کنند و با قدرت به جهش تولید برسیم.
انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول