اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

استخراج پلیمر از دورریز غذای دریایی با استفاده از دورریز میوه

محققان سنگاپوری موفق شدند از دورریز انواع میوه ها برای استخراج پلیمر از دورریز مواد غذایی دریایی استفاده کنند.

استخراج پلیمر از دورریز غذای دریایی با استفاده از دورریز میوه

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، کیتین موجود در پوست بسیاری از مواد غذایی و میوه ها حاوی پلیمری طبیعی است که بعد از پردازش دارای کاربردهای بسیاری است. دانشمندان برای اولین بار توانسته اند از دورریز میوه برای استخراج پلیمر کیتین از غذای دریایی استفاده کنند.

در این روش نوعی از پلیمر کیتین به دست می آید که ارزش و کیفیت بالایی دارد. کیتین و برخی مشتقات آن در سال های اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. علت این مساله آن است که پلیمر یادشده با محیط زیست سازگار بوده و در طبیعت تجزیه می شود.

 

همچنین می توان از پلمیر یادشده برای ترمیم زخم ها، تولید رنگ خود ترمیم شونده برای خودروها و غیره استفاده کرد. تا به امروز از یک فرایند تصفیه اسیدی برای استخراج کیتین استفاده می شد که روشی پرهزینه و مستلزم مصرف برق زیاد بود و ضایعاتی سمی از خود بر جای می گذاشت که می توانست انسان را مسموم کند.

اما در روش جدید برای این کار از ترکیب پوسته میگو با انواع مختلف باکتری و ضایعات میوه استفاده می شود. گلوکز موجود در دورریز میوه ها فرایند استخراج پلیمر را تسهیل می کند و تا به حال ثابت شده که دورریز ده نوع میوه برای استخراج کیتین قابل استفاده است. برخی از این میوه ها عبارتند از انگور، سیب، انبه، آناناس و موز.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول