اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد کلان و بودجه

شاخص قیمت تولیدکننده مرغداری‌ها 22.8 درصد کاهش یافت

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل ٢٢.٨ درصد کاهش نشان می‌دهد.

شاخص قیمت تولیدکننده مرغداری‌ها 22.8 درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری فارس مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور زمستان ١٣٩٨ را منتشر کرد.

در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " جوجه ی یک روزه " (٢٣,٨- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " کود" (٧١.٠ درصد) است.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٧,٢- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١٠.٤ افزایش)، ١٧.٦ واحد درصد کاهش دارد. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم"جوجه ی یک روزه" (٢٦.٣- درصد ) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " تخم مرغ نطفه دار"  (٢٠.١ درصد ) است.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٧,٠ درصد کاهش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل(١٤.١ افزایش)، ٢١.٢ واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل زمستان ١٣٩٧، ٧.٠ درصد کاهش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " جوجه ی یک روزه " (٢٣.٨- درصد) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " کود" (٧١.٠ درصد) می­باشد.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ١٩,٤ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل(٤٢.٢)، ٢٢.٨ واحد درصد کاهش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم های مرغداری های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٢.٢- درصد ) و بیش­ترین آن مربوط به "کود " (٦٩.٥ درصد) می­باشد.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری ‌های صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٨ نشان می­دهد که شاخص اکثر استان های کشور نسبت به فصل قبل با کاهش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ٥٧,٨٣ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان گیلان با ٤٨.٤٩ درصد کاهش می باشد.

مقایسه شاخص کل استانها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می دهد که  اکثر استان ها با کاهش روبه رو بوده اند بطوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ٩٦,٣٧ درصد و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به استان گیلان با ٤٣.٢٤ درصد کاهش می باشد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول