دشمن با تمام امکانات خرمشهر را اشغال کرد/ آزادسازی خرمشهر کار خدا بود

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه دشمن با تمام امکانات خرمشهر را اشغال کرد و آمده بود که بماند گفت: وقتی امام فرمودند که «خرمشهر را خدا آزاد کرد» در واقع هم کار بشر نبود که بتواند از عهده این کار برآید.
سردار مظاهر مجیدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: عملیات الی بیت‌المقدس در سال ۶۱ پس از سه عملیات اصلی مانند ثامن‌الائمه، طریق‌القدس و فتح‌المبین انجام شد که در تاریخ دفاع مقدس یک عملیات بی‌نظیر است. وی با اشاره به اینکه وضعیت خرمشهر به شکلی بود که نیاز به یک عملیات فنی حساب شده داشتیم افزود: خداوند متعال کمک کرد و چگونگی انجام این عملیات را در ذهن فرماندهان قرار داد. فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه خرمشهر یکی از شهرهای نزدیک به مرز عراق است که یک مثلث آبی شامل کارون، کرخه و هورالعظیم آن را فراگرفته و از طرف خشکی نیز به عراق متصل است ادامه داد: وقتی ارتش بعثی به دنبال گرفتن خرمشهر بود، نیروهای نظامی ایرانی در این شهر به جز اندک نیروی ارتش، سپاه و مردمی وجود نداشت که به عنوان مرزدار فعالیت می‌کردند و عراق با آنکه تمام توان خود را صرف کرد تا خرمشهر را اشغال کند، ۳۴ روز به طول انجامید. وی با بیان اینکه پس از تسخیر خرمشهر بعثی‌ها روی دیوارهای شهر نوشتند «ما آمدیم که بمانیم» خاطرنشان کرد: ۵۷۵ روز ارتش عراق در خرمشهر بودند و تمام امکانات لازم را برای آنکه خرمشهر را ایران جدا کنند فراهم کرده بودند.
مجیدی با اشاره به اینکه عراق از مثلث آبی به عنوان دژ دفاعی و رده‌های پدافندی که ایجاد کرده بودند، استفاده می‌کرد گفت: وقتی ارتش عراق وارد خرمشهر شد دارای سه لشگر پیاده، زرهی و مکانیزه مستقر بود و زمانی که ما حمله کردیم با این سه لشگر مواجه بودیم وی با بیان اینکه ۳۵ هزار نیروی عملیاتی عراق در خرمشهر حضور داشتند اظهار کرد: نیروهای سپاه و ارتش تحت یک قرارگاه مشترک عملیات کردند و ۲۵ روز زمان برد تا ما توانستیم خرمشهر را از دشمن پس بگیریم. فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه وقتی امام فرمودند که «خرمشهر را خدا آزاد کرد» در واقع هم کار بشر نبود که بتواند از عهده این کار برآید افزود: از استان همدان دو گردان عملیات انجام داد و شهدای بزرگواری چون حاج محمود شهبازی فرمانده سپاه همدان را تقدیم انقلاب و اسلام کرد و در آن عملیات رزمندگانی چون شهیدخوش‌لفظ و شهید همدانی نیز حضور داشتند که کار اطلاعات عملیات را انجام می‌دادند. وی با بیان اینکه شهید شهبازی همزمان که فرمانده سپاه همدان بود، جانشین لشگر۲۷ محمدرسول‌الله بود تصریح کرد: این شهید روز دوم خرداد در شلمچه به شهادت رسید و در مجموعه یک حماسه در این منطقه خلق شد. مجیدی ادامه داد: ما می‌توانیم آن حماسه تاریخی را بازتعریف کنیم و بینیم که نسل امروز هم همان راه را در پیش گرفته که نمونه آن دفاع از حرم بود که نسل‌های امروزی از پدر و مادر رضایت‌نامه‌ می‌آوردند که راهی دفاع از حرم شوند.
وی با بیان اینکه در سیل، زلزله و کرونا هم دیدیم که نسل امروز که پا در مسیر شهدا گذاشته‌اند، علم را در دست گرفتند و کار را آغاز کردند خاطرنشان کرد: برای آن‌ها فرق نمی‌کند که در کدام حوزه باشد، بلکه هدف این است که مسیر انقلابی و شهادت را طی کنند فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه نسل چهارمی‌ها هم در این مسیر گام برداشند گفت: این وظیفه ما مسؤولان است که بتوانیم زوایای دفاع مقدس را برای همگان بازگو کنیم و قطعاً این مسیر برای ما هویدا خواهد بود. وی اظهار کرد: شهید حاج میرزامحمد سلگی که خداوند به او عنایت کرد که بماند تا کتاب «آب هرگز نمی‌میرد»، متولد شود؛ الگویی برای دیگران است که می‌توان از سیره ایشان برای تشریح دفاع مقدس بهره برد. انتهای پیام/89033/.
سردار مجیدی
22:24 - 3 خرداد 1399

2 بازنشر
15 بازدید



1 پاسخ