به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از گاردین، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد ویتامین k موجود در برخی از پنیرها میتواند به مبارزه با کرونا کمک کند.
دانشمندان در هلند پیوندهای احتمالی بین کمبود این ویتامین و مرگ در اثر ابتلا به کووید ۱۹ را کشف کردهاند.
به نظر میرسد بیمارانی که در اثر ویروس کرونا جان باختند یا تحت مراقبت شدید قرار گرفتند، از کمبود این ویتامین رنج میبردند؛ ویتامین k در اسفناج، تخم مرغ و پنیرهای آبی وجود دارد؛ پنیر رگهآبی یا بلوچیز نوعی پنیر است که با کپک آبی پرورده میشود.
پژوهشگران این تحقیق اظهار داشتند: امیدواریم که تغییر رژیم غذایی به مبارزه با ویروس کورنا کمک کند.
محققان بیمارانی که در بیمارستان Canisius Wilhelmina در هلند شهر Nijmegen بستری شدهاند را تحت بررسی قرار دادند و فواید ویتامین K را پس از کشف ارتباط بین کمبود آن و بدترین پیامدهای کرونا ویروس بررسی کردند.
در این پژوهش مشخص شد، ویتامین K میتواند از ریهها در برابر بیماری ویروسی محافظت کند؛ ویتامین مذکور به تولید پروتئینهایی کمک میکند که در هنگام ورود به بدن به هنگام مصرف غذا و جذب در دستگاه گوارش، فرآیند لختهسازی را تنظیم میکنند.
محققان هلندی اکنون به دنبال تأمین بودجه برای یک کارآزمایی بالینی هستند؛ راب جانسن، دانشمندی که روی این پروژه کار میکند گفت: تحقیقات فواید ویتامین K در مبارزه با بیماری کرونا را به خوبی نشان دادهاند.
انتهای پیام/