اکبر کرامتی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: امسال یک هزار و 530 هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول سیب زمینی رفته است که میانگین تولید در هر هکتار در حدود 29 تن است.
وی تصریح کرد: در آذربایجان غربی اکثر مراحل برداشت این محصول به صورت مکانیزه انجاممیشود و از اواخر اسفند ماه کشت این محصول آغاز میشود و برداشت آن نیز از اواخر تیر تا شهریور ماه ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی اذربایجان غربی اضافه کرد: ارقام کشت شده در سطح استان شامل رقم های آگریا، سانته، بانبا و بیلوا ، جلی است و شهرستان هایی که بیشترین سطح زیر کشت سیب زمینی استان را به خود اختصاص دادهاند که شامل شهرستانهای چالدران، خوی، و ارومیه هستند.
کرامتی ادامه داد: کشت این محصول حدود 10 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است و به طور عمده سیب زمینیهایی که در سطح استان کشت میشود از بذرهای اصلاح شده هستند.
وی تاکید کرد: بیش از 60 درصد مزارع سیب زمینی استان با استفاده از سیستم آبیاری بارانی و یا نوار تیپ آبیاری می شود.
خاطرنشان میشود شهرستان چالدران به عنوان مهمترین قطب تولید سیب زمینی در آذربایجان غربی است و محصول سیب زمینی این شهرستان نیز از کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی برخوردار است.
انتهای پیام/