بِرِنج و بِرَنج
هرساله در منطقه سده لنجان اصفهان شاهد برنجکاریهای زیادی هستیم؛ امسال هم با توجه به باز بودن رودخانه زایندهرود کشاورزان اصفهانی مشغول کشت و کار هستند که البته نسبت به سالهای گذشته مقدار بسیار کمتری زیر کشت برنج رفته است.
کشت برنج در اصفهان همچنان به روش سنتی کشت میشود و از همین رو زحمت زیادی را به دنبال دارد؛ به همین دلیل در گذشته به آن «بِرَنج» اطلاق میشده است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.