اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  بورس

واگذاری بلوک مدیریتی 51 درصدی شرکت امید از طریق بورس

مدیرعامل بانک سپه از واگذاری بلوک مدیریتی شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید از طریق بورس خبر داد.

واگذاری بلوک مدیریتی 51 درصدی شرکت امید از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در اوایل مجلس کنونی در خردادماه و در جلسه علنی در گزارشی به نمایندگان مردم اعلام کرد: سرمایه‌گذاری امید تا پایان خرداد و گروه سرمایه گذاری توسعه ملی تا پایان تیر در بورس عرضه می‌شود.

از آن تاریخ گرچه خبرنگار فارس پیگیری فراوان انجام داد، ولی زمان عرضه بلوک مدیریتی «وامید» مشخص نبود و آخرین خبر این بود که معاون وزیر گفت: نامه عرضه یک بلوک مدیریتی سرمایه‌گذاری امید به بورس ارائه شده و در نوبت عرضه قرار دارد.

ارزش روز وامید در بورس که 5 درصد سهامش شناور بود، در اوایل خرداد 80 هزار میلیارد تومان و ارزش امروز این شرکت 129 هزار میلیارد تومان است.

*واگذاری بلوک مدیریتی شرکت امید از طریق بورس

مدیرعامل بانک سپه از واگذاری بلوک مدیریتی شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید خبر داد 

امروز پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه به نقل از محمد کاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه، از واگذاری بلوک مدیریتی شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید از طریق بورس اوراق بهادار تهران خبر داد.

محمدکاظم چقازردی افزود: بانک سپه در نظر دارد، در راستای الزامات قانونی ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر ارتقای نظام مالی کشور و همچنین تاکید ریاست جمهوری و وزارت امور اقتصادی و دارایی ۵۰ درصد به علاوه یک سهم از سهام شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با نماد «وامید» را از طریق بازار بورس بهادار تهران عرضه کند . 

وی ضمن اشاره به تاسیس شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید توسط بانک سپه در سال ۱۳۸۰، این شرکت را یکی از اثربخش ترین مجموعه‌های اقتصادی در سطح ملی و بین المللی خواند.

* ارزش 125 هزار میلیارد تومانی وامید در بازار سرمایه

چقازردی به هم افزایی و ارزش آفرینی شرکت امید در اقتصاد کشور اشاره و خاطرنشان کرد: این شرکت با نماد "و امید" با سرمایه ثبت شده ۳۰ هزار میلیارد ریال و با ارزش بازار بدون احتساب ارزش بلوک مدیریتی 125 هزار میلیارد تومانی یکی از بزرگترین شرکت های هلدینگ چند رشته‌ای صنعتی در بازار بورس تهران در حال فعالیت است.

به گفته مدیرعامل بانک سپه، پرتفوی سرمایه گذاری شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید در زمینه صنایع استخراج کانه‌های فلزی، انرژی، واسطه‌گری مالی، سیمان و.. است.

* نقش کلیدی بزرگترین شرکت معدنی ایران در زنجیره فولاد کشور

رئیس هیئت مدیره بانک سپه ضمن تاکید بر نقش کلیدی شرکت امید در زنجیره تولید فولاد کشور ، تصریح کرد: شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید با مالکیت ۳۷.۹۰ درصد شرکت های معدنی و صنعتی گل گهر، ۳۹۰۲۷ درصد چادرملوو ۲۶.۰۴ درصد سنگ آهن گهرزمین، بزرگترین هلدینگ معدنی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش فولاد کشور از معدن تا فولاد ضمن نقش‌آفرینی در اجرای طرح‌های ملی و بزرگ به اشتغال زایی در مناطق مختلف کشور کمک کرده است.

* امید؛ بزرگترین شرکت در صنعت ذخیره‌سازی نفت خام کشور

مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه شرکت امید با پشتیبانی این بانک طی چند دهه اخیر در زمینه تولید محصولات استراتژیک در کشور سرمایه گذاری کرده است، گفت: با بهره برداری از طرح مخازن ذخیره سازی نفت خام جاسک تا پایان سال ۱۴۰۰ ، شرکت امید با سهم بازار ۴۰ درصدی بزرگترین شرکت در صنعت ذخیره‌سازی نفت خام کشور خواهد بود . 

وی یادآور شد : به اذعان بسیاری از کارشناسان راه اندازی شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید توسط بانک سپه گامی مهم برای توسعه اقتصادی کشور به ویژه در حوزه نفت و معادن بوده و به توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی کمک شایانی کرده است.

وی همچنین تصریح کرد: با اتخاذ تدابیر مدیریتی و هماهنگی در سطوح کلان مجموعه، این شرکت برای سهامداران نیز ارزش افزوده مناسب و قابل توجهی را داشته و دارد.

مدیرعامل بانک سپه در پایان اظهار داشت: آگهی عرضه بلوک مدیریتی سهام شرکت امید طی هفته جاری انتشار خواهد یافت.

انتهای پیام/ب

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول