اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

لزوم انعطاف‌پذیری در اجرای قوانین جاری در دوران شیوع بیماری کرونا

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر انعطاف‌پذیری در اجرای قوانین جاری در دوران شیوع ویروس کووید۱۹ اظهار داشت: باید قوانین را به گونه‌ای اجرا کنیم که کمترین آسیب را به ذینفعان برساند.

لزوم انعطاف‌پذیری در اجرای قوانین جاری در دوران شیوع بیماری کرونا

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، شصت و ششمین گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور، امروز (دوشنبه) با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، جاماسب نوزری، مدیر کل امور دانشجویان داخل، عبدالحمید علیزاده، مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی، علم معاون دانشجویان داخل و منصوره سادات صادقی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت به صورت مجازی برگزار شد.

علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم در این نشست مجازی، با اشاره به ضرورت هماهنگی بخش‌های مختلف وزارت علوم در ساماندهی به شرایط ویژه ماه‌های اخیر اظهار داشت: در چند ماه گذشته، تمامی فعالیت‌های جاری کشور از جمله در بخش آموزش عالی تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است. این تأثیر موجب تغییر جهت در فعالیت‌های جاری آموزش عالی شد. در این میان نیاز است در موارد مختلفی همچون کمیسیون موارد خاص، رویدادهای دانشجویی و دانشجویان بین‌المللی، سیاست‌های هماهنگی را در پیش داشته باشیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه معاونت آموزشی وزارت علوم چه در بخش ستادی و چه در دانشگاه‌ها تصمیمات به موقعی گرفته است، تصریح کرد: کارنامه کلی آموزش عالی در بحث مقابله با این بیماری را مثبت ارزیابی می‌کنم و نمره خوبی به آن می‌دهم.

خاکی صدیق با تاکید بر کسب تجربه‌ها و دستاوردهای بزرگی در آموزش عالی به واسطه کرونا اظهار داشت: در کنار مصائب و مشکلات پیش آمده با شیوع این ویروس همچون توقف آموزش حضوری، دستاوردها و تجربیات تازه ای نیز کسب شد. نوع مشکلات پیش آمده برای آموزش عالی متفاوت از آموزش و پرورش بوده است به عنوان نمونه، تنوع حضور دانشجوهای مختلف در یک کلاس آموزش عالی، در آموزش و پرورش وجود ندارد. با توقف آموزش حضوری، به دنبال یافتن و اتخاذ راه حل جایگزین با همفکری مدیران و رؤسای دانشگاه‌ها رفتیم و در نهایت آموزش مجازی را جایگزین آموزش حضوری کردیم.

معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به لزوم اتخاذ برخی انعطاف‌پذیری‌ها و انطباق‌پذیری‌ها در قوانین جاری گفت: سندی ۲۰ ماده‌ای به دانشگاه‌ها ارسال شد که برخی از موارد آن به حوزه معاونت آموزشی و برخی دیگر به معاونت دانشجویی برمی‌گردد.

به گفته وی، شرایط ویژه پیش آمده برای آموزش‌عالی، تا حدی نیازمند انعطاف‌پذیری در اجرای قوانین است. انعطاف در اجرای قوانین نکته بسیار مهمی است. قوانین را باید به گونه‌ای اجرا کنیم که کمترین آسیب را به ذینفعان برساند. باید به صورت عملی با دانشجو همدردی و همراهی داشته باشیم. اگر دانشجو بخواهد حذف ترم یا مواردی از این دست را داشته باشد، بایستی با آنها همکاری داشته باشیم.

خاکی‌صدیق در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های آینده، وضعیت کووید ۱۹ تفاوت آن‌چنانی با ترم گذشته نداشته باشد. البته آرزوی ما بهبودی شرایط است اما باید خود را برای تکرار شرایطی همچون ترم گذشته آماده کنیم. ستاد وزارت علوم صرفاً چارچوب‌های کلی را اعلام می‌کند و مدیران دانشگاه‌ها بایستی بنا بر چارچوب‌ها، تصمیمات خود را اتخاذ می‌کنند. شرایط دانشگاه‌های گوناگون با یکدیگر متفاوت است و بر همین اساس اولویت‌بندی‌ها در اختیار خود دانشگاه‌ها است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول