اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاست خارجی

کشاورززاده: پتانسیل فراوانی در همکار‌های هوا و فضا بین ایران و چین وجود دارد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن با بیان اینکه پتانسیل فراوانی در همکاری‌های هوا و فضا با چین وجود دارد، گفت: دانشجویان نخبه ایرانی هوا و فضا در چین می‌توانند پل ارتباطی دو کشور در این عرصه باشند.

کشاورززاده: پتانسیل فراوانی در همکار‌های هوا و فضا بین ایران و چین وجود دارد

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمد کشاورززاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن امروز (دوشنبه) در توئیتی نوشت: با پرتاب ماهواره «بی‌دو» پوشش جهانی موقعیت یابی و ناوبری این شرکت چینی تکمیل و پایان انحصار جی.پی.اس آمریکا را رقم زد.

وی با بیان اینکه پتانسیل فراوانی در همکاری‌های هوا و فضا با چین وجود دارند، خاطرنشان کرد: دانشجویان نخبه ایرانی هوا و فضا در چین می‌توانند پل ارتباطی دو کشور در این عرصه باشند.

 

 

مرکز کنترل ماهواره «شیان» در چین اعلام کرد که آخرین ماهواره سیستم ناوبری ماهواره‌ای چین به نام «بیدو» که به تازگی پرتاب شده، وارد مدار انتقالی زمین‌ ثابت (GEO) شد.این ماهواره که پنجاه و پنجمین ماهواره از خانواده ماهواره های بیدو محسوب می شود، روز بیست و سوم ژوئن به فضا پرتاب شد. این ماهواره بعد از حدود هشت روز پرواز، با موفقیت وارد مدار نهایی خود شد که در فاصله ۳۶ هزار کیلومتری بالای سطح زمین قرار دارد. 

سیستم BDS-۳ از دسامبر ۲۰۱۸ شروع به ارائه خدمات اولیه ناوبری به کشورها و مناطق جهان کرده است. بیدو یکی از چهار سیستم ناوبری ماهواره ای جهانی است. سیستم «جی.پی.اس »آمریکا، سیستم «گالیله» اروپا و «گلوناس» روسیه سه سامانه دیگر ناوبری ماهواره‌ها در جهان هستند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول