به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمد درهوزمی عصر امروز در جلسه کارگروه اصلاح نظام یارانه گندم، آرد و نان استان کردستان که در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: هیچ وقت در کردستان نان مطلوبی تهیه نشده است و کیفیت نان در این استان غیرقابل قبول است.
وی نظارت بر عملکرد خبازیها را در راستای عرضه نان با کیفیت مهم برشمرد و گفت: به ندرت در سنندج نانوایی یافت میشود که وزن چانهای برابر با وزن مصوب در این کارگروه باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان افزود: اتحادیهها مسئول نظارت بر خبازیها و اتاق اصناف متولی این امر است.
آرد مرتبط با نوع نان در خبازیها مصرف شود
درهوزمی با اشاره به اینکه در اغلب نانواییهای استان از آرد لواش برای سنگک و یا بالعکس استفاده میکنند که کیفیت نان را کاهش میدهد، تاکید کرد: اگر خبازیهای متخلف برخورد قاطع نشود، بیکیفیتی نان همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه اکثر مردم از کیفیت نان ناراضی هستند، ادامه داد: سلامت مردم با مصرف نانهای بیکیفیت در خطر است، مردم طرفدار نان سفید نیستند بلکه نان مرغوب و سالم باید عرضه شود.
لزوم نظارت جدی بر خبازیها در شهرستانها
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: نارضایتی مردم از کیفیت نان، استفاده از نمک نامرغوب، وزن کم چانه، شوری نان و دیگر موارد به جد در سطح استان و شهرستانها باید نظارت و پیگیری شود.
درهوزمی با بیان اینکه ما در سازمان صنعت و معدن باید توان بازدارندگی متخلفین را داشته باشیم خواستار شد اختیار برخورد با متخلف را به این ارگان واگذار کنند.
وی تصریح کرد: اگر واحد نانوایی کمفروشی و گرانفروشی کرد واحدش پلمپ شود درس عبرتی برای سایرین خواهد شد و قطعا کیفیت نان مطلوب میشود.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷