اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

تولید هفته‌ای 10 دستگاه سی‌تی‌اسکن ایران ساخت توسط دانش‌بنیان‌ها

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: تولید دستگاه سی‌تی‌اسکن را با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی شروع کردیم و اکنون ظرفیت تولید 10 دستگاه در یک هفته را داریم.

تولید هفته‌ای 10 دستگاه سی‌تی‌اسکن ایران ساخت توسط دانش‌بنیان‌ها

احمد بهفر مقدم مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: از ابتدای شیوع کرونا وزارت بهداشت قراردادی مبنی بر تولید ونتیلاتور را با شرکت ما منعقد کرد که ۱۲۰۰ دستگاه ونتیلاتور و ۷ دستگاه سی‌تی‌اسکن را به این وزارتخانه تحویل  داده‌ایم. 

وی افزود: البته بیش از یک ماه و نیم از آن زمان می‌گذرد و وزارت بهداشت هنوز قرارداد جدیدی با شرکت ما منعقد نکرده و ما هر روز برای این منظور به وزارت بهداشت مراجعه می‌کنیم.

* به صادرات و قراردادهای صادراتی فکر می‌کنیم

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: طبیعتاً ما نمی‌توانیم مانع کار و تولید شرکت شویم و در حال حاضر به صادرات  و قراردادهای صادراتی فکر می‌کنیم.

بهفرمقدم اضافه کرد: هر زمان که وزارت بهداشت نیاز محصولات را عملیاتی و به شکل قرارداد اجرایی کند طبیعی است که ما مملکت خودمان و وزارت بهداشت را در اولویت قرار خواهیم داد. 

 وی اضافه کرد: درمورد سی‌تی‌اسکن درواقع مطلبی بین ما وزارت بهداشت است که البته ما حق را به وزارت بهداشت می‌دهیم که از طریق وام‌های درازمدت و ارزی به فکر تامین دستگاه سی‌تی‌اسکن است. 

* تحویل ۱۵۰  سی‌تی‌اسکن تا آخر سال 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: ما تولید سی‌تی‌اسکن را با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی شروع کردیم و به راحتی می‌توانیم ۱۵۰ دستگاه تا آخر سال تحویل دهیم. 

بهفر مقدم درباره تولید دستگاه‌ سی‌تی‌اسکن، گفت: ما آمادگی تامین سی‌تی‌اسکن را هم داریم از آنجایی که یکبار نیز در این مسیر امتحان پس داده‌ایم که چگونه در بحران بوجود آمده پای کار هستیم؛ انتظارمان از وزارت بهداشت این است که در تولید دستگاه‌ سی‌تی‌اسکن هم به ما توجه کند و اجازه بدهند که توان و ظرفیت‌مان را عرضه کنیم که اگر پاسخگو نبود و کفاف نیاز را در این حوزه نداد فقط کسری وارد شود و قطعا فکر نمی‌کنم که انتظار زیادی باشد. 

وی افزود: درمورد دستگاه سی‌تی‌اسکن مساله این است که نمی‌توان آن را همانند ونتیلاتور تولید و در انبار نگه داشت تا مشتری برای خرید آن مراجعه کند. 

بهفر مقدم گفت: حتی کمپانی‌های بزرگ نیز دستگاه سی‌تی‌اسکن را برمبنای درخواست سفارش دهنده تولید می‌کنند و اگر به ما سفارش داده شود در هفته می‌توانیم ۱۰ دستگاه تولید و تحویل مشتری دهیم. 

وی افزود: البته به دلیل بحران ویروس کرونا و پیش‌‌بینی‌های صورت گرفته برخلاف اینکه ابتدا مشتری سفارش دهد و بعد تولید کنیم خارج از روال ۱۰ دستگاه سی‌تی اسکن تولید کردیم و در حال حاضر نیز ظرفیت تولید هفته‌ای ۱۰ دستگاه را داریم  که به مشتری تحویل دهیم به شرط اینکه از طرف وزارت بهداشت با ما قرارداد بسته شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول