پایان رئیسی که هیچ کس او را نخواست

مدیریت ضعیف و ناکارآمد کیهانی در دوومیدانی کار را به جایی رساند که هیچ یک از اهالی این رشته خواهان بازگشت او نیست.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، داستان ورزش دوومیدانی و مجید کیهانی هم داستان جالبی است و هر روز که جلوتر می‌رویم، به مدیریت ناکارآمد او در این رشته بیشتر پی می‌بریم. این را می توان از درد و دل اهالی آن فهمید که دل پر خونی از روزهای مدیریت این فرد دارند. دوومیدانی که ورزش اول المپیک محسوب می‌شود و کشورهای صاحب سبک مدال‌های زیادی را در این رشته کسب می‌کنند، در ایران دچار سوء مدیریت بوده و فردی که ریاست آن را برعهده داشت، نتوانست از پتانسیل‌ها به خوبی استفاده کرده و این رشته را در مسیر موفقیت قرار دهد. در دوران حضور کیهانی در فدراسیون دوومیدانی شاهد بروز حاشیه‌های زیادی بودیم که همه آنها به مدیریت ضعیف او باز می‌گشت. کنار رفتن ورزشکاران، گوشه نشین کردن مربیان سازنده و بی توجهی به استعدادها و قهرمانان نمونه‌هایی از عملکرد این فرد در راس فدراسیون بوده است که در نهایت به رد صلاحیت وی انجامید. * ورزشکاران و مربیان زیادی قلع و قمع شدند  هادی سپهرزاد مربی موفق دوومیدانی با اشاره به اینکه سوءمدیریت کیهانی در ۴ سال گذشته باعث قلع و قمع شدن ورزشکاران و مربیان زیادی در این رشته شد، می گوید: «دوومیدانی کارانی داشتیم که استعداد بودند و حتی در  آسیا هم مدال طلا کسب کردند، اما یکی دو سال بعد به دلیل بی توجهی یا خداحافظی کردند یا کنار گذاشته شدند. همین طور مربیان سازنده و موفق با بی توجهی و بی احترامی از صحنه کنار رفتند.
» خیلی شفاف باید گفت که جامعه دوومیدانی علاقه‌ای به حضور دوباره این فرد در دوومیدانی ندارد، تا جایی که از رد صلاحیت وی خوشحالی کرده و خدا را شکر می‌کنند! اهالی دوومیدانی که بارها از بی توجهی وزارت ورزش به این رشته انتقاد و گلایه داشتند، حالا به خاطر این اتفاق لب به تشکر باز کرده‌اند؛ چرا کار به اینجا کشیده شده است؟ پاسخش کاملا روشن است متاسفانه کیهانی شرایط دوومیدانی را به جایی رسانده که ورزشکار، مربی، قهرمان و پیشکسوت دل خوشی از حضور او ندارند و آرامش خود و رشته شان را در رفتن او می‌بینند. کسی که در عین ناباوری و تعجب همگان در انتخابات سال 94 به عنوان رئیس انتخاب شد، خیلی زود به انتهای خط رسید و با این شرایط باید پایان حضور او در دوومیدانی را اعلام کرد. * هیچ کس خواهان حضور کیهانی دوباره او نیست تیمور غیاثی که زمانی در فدراسیون کیهانی سخنگوی فدراسیون بود تاکید می‌کند: «کیهانی در خوابش هم نمی‌دید که تا این حد مسافرت برود و تمام جهان را بگردد. کیهانی  مشکلات زیادی را برای دوومیدانی ایجاد کرد و هیچ کس در جامعه دوومیدانی مایل به حضور دوباره او نیست. وقتی کسی او را نمی‌خواهد چرا انقدر اصرار دارد که دوباره باشد؟  او در دوره قبلی پاداش‌ها را نداد و دیدید چه داستان‌هایی در مورد سکه‌هایی که متعلق به مربیان و ورزشکاران بود، به وجود آمد.» به گزارش فارس، یکی از نکاتی که ورزشکاران در صحبت‌های خود به آن اشاره می‌کنند این است که کیهانی به فکر بزرگ کردن خودش بود تا رشته دوومیدانی.
او هرجا می‌رفت، می‌گفت من رئیس فدراسیون هستم و خودمحوری یکی از نکات منفی مدیریت او در رشته‌ای بود که 24 ماه دارد شاید او به دلیل تجربه کم نمی دانست مدیریت تک رو نه تنها در دوومیدانی بلکه در هیچ جای دیگری نتیجه‌ای ندارد و به جایی نمی‌رسد. * 90 درصد قهرمانان در دوره کیهانی از دوومیدانی رفتند کاوه موسوی در این باره می‌گوید: «کیهانی هرجا می‌نشیند، می‌گوید عملکردش خوب بوده است و می‌خواهد در 4 سال آینده کاشته هایش را درو کند، اما همه می‌دانند رسیدن سهمیه‌های المپیک از 10 مورد به 2 مورد و 5 مدال آسیا به دو مدال نتیجه کارها و اقدامات ضعیف او بوده است. وی ادامه داد: 90 درصد قهرمانان در دوره کیهانی از دوومیدانی رفتند. چقدر باید طول بکشد یک قهرمان رشد پیدا کند که این آقا همه را فراری داد. برخی از ورزشکاران در 23، 24 سالگی خداحافظی کردند.» انتهای پیام/.
مجید کیهانی
12:09 - 3 شهریور 1399

2 بازنشر
24 بازدید



1 پاسخ