اجرای بیش از ۵ برنامه «آوای ورزش در همسایگی» در اردبیل/ استفاده از فضای مجازی برای آموزش ورزش

مدیرکل ورزش وجوانان استان اردبیل گفت: در راستای افزایش تحرک و نشاط مردم، بیش از ۵ برنامه «آوای ورزش در همسایگی» در اردبیل برگزارشد.
سجاد انوشیروانی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: در راستای افزایش تحرک و نشاط مردم، اداره کل ورزش وجوانان استان اردبیل با همکاری هیأت ورزش‌های همگانی بیش از ۵ سری برنامه ورزشی آوای ورزش در همسایگی را در مجتمع‌های مسکونی فرهنگیان و هنرمندان اردبیل برگزار کرد. وی افزود: با توجه به مشکلاتی که با شیوع ویروس کرونا در جامعه به وجود آورده و باعث کم‌تحرکی بسیاری از مردم شده است، با اعلان فدراسیون ورزش همگانی در راستای طرح آماده‌باش و همایش ورزشی، طرح آوای ورزش در همسایگی در استان اردبیل نیز اجرا می‌شود. مدیرکل ورزش وجوانان استان اردبیل بیان کرد: این طرح بعد از دهه اول ماه محرم نیز در سطح استان اردبیل تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت که امیدواریم با استقبال خوب مردم ورزش دوست استان روبه‌رو شود. استفاده از فضای مجازی برای آموزش ورزش انوشیروانی در خصوص تمرینات مجازی برای مخاطبان و به‌خصوص برای خانواده‌ها گفت: با ایجاد مکانی مناسب در سالن ورزشی رضازاده برای تمرینات مجازی و ایجاد کمپ تمرینات مجازی، تاکنون بیش از ۳۰ برنامه مجازی در رشته‌های مختلف ورزشی همگانی از جمله رشته‌های پلاتیس، تی آرایکس، جامپینگ، لیوان چینی، بارپی ولانج، فریزبی، برنامه‌های ویژه مادر و فرزند، انجام حرکات ورزشی با باندکشی، کراس فیت، یوگا و ایروبیک تهیه و در فضای مجازی منتشر شده است.
وی تصریح کرد: مردم می‌توانند با تماشای این فیلم‌های آموزشی به‌راحتی در خانه ورزش کنند و قطعاً این فیلم‌ها در شناسایی استعدادهای ورزشی نیز موثر خواهد بود مدیرکل ورزش وجوانان استان اردبیل اظهار کرد: همچنین مسابقات مجازی در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله رشته‌های روستایی و بومی محلی در ۴ رشته ورزشی، انجمن‌های ورزشی در ۸ رشته ورزشی، ووشو، تکواندو و دیگر رشته‌های ورزشی با عناوینی هم‌چون ما ماسک می‌زنیم و ما کرونا را شکست می‌دهیم، برگزار گردید. -انتهای پیام/۳۴۶۳/۸۲۸/.
سجاد انوشیروانی
10:21 - 3 شهریور 1399

1 بازنشر
7 بازدید



1 پاسخ