اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد کلان و بودجه

افزایش تورم خوراکی‌ها برای دهک‌های هزینه‌ای + جدول

گزارش مرکز آمار نشان می دهد، تورم نقطه‌ای خوراکی، آشامیدنی و دخانیات برای دهک اول که پایین ترین دهک جامعه محسوب می شود از 23.5 درصد در تیرماه به 28.6 درصد در مرداد ماه افزایش یافته و گران شده است.

افزایش تورم خوراکی‌ها برای دهک‌های هزینه‌ای + جدول

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شاخص قیمت مصرف کننده کل کشور بر اساس دهک‌های هزینه‌ای مرداد ماه ١٣٩٩ نشان می دهد محدوده تغییرات تورم دوازده ماهه در گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» بین ٢١,٦ درصد برای دهک اول تا ٢٢.٣ درصد برای دهک نهم است.

طبق اطلاعات مرکز آمار تورم نقطه ای خوراکی، آشامیدنی و دخانیات برای دهک اول که پایین ترین دهک جامعه محسوب می شود از 23.5 درصد در تیرماه به 28.6 درصد در مرداد ماه افزایش یافته و گران شده است.

همچنین این افزایش قمیت در کالاهای غیرخوراکی نیز دیده می شود که سهم آن در دهک های مختلف متفاوت است.

طبق این آمار روند افزایشی تورم ادامه داشته و سفره معیشتی و مصرفی دهک های پایین کوچکتر می شود.

ضریب اهمیت خوراکی ها و کالاهای غیرخوراکی در دهک های درآمدی متفاوت است. برای دهک دهک اول خوراکی‌های ضریب اهمیت 43.3 درصدی و برای دهک دهم این ضریب 17.22 درصد است. 

انتهای پیام/ب

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول